Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Με τα καλύτερα λόγια ο Στουρνάρας για τον Γουάτσα

Με εκπροσώπηση στη διοίκηση της Eurobank η Fairfax Holdings

Prem-Watsa-570

Συνεχίζονται οι επαφές που έχει ο επικεφαλής της καναδικής Fairfax Πρεμ Γουάτσα στην Αθήνα με τους επικεφαλής της οικονομικής ηγεσίας της χώρας μας, με τον Γιάννη Στουρνάρα να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον Ινδό επιχειρηματία την Παρασκευή.

Ο υπουργός Οικονομικών ευχαρίστησε τον κ. Γουάτσα για τη στάση του απέναντι στην Ελλάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μας εμπιστεύθηκε, όταν όλα έμοιαζαν αδύνατα».

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της Fairfax δεσμεύθηκε για μακροπρόθεσμες επενδύσεις στην Ελλάδα και σημείωσε ότι η Fairfax θα εκπροσωπείται στη διοίκηση της Eurobank.

Ήδη, από το πρωί, ο κ. Γουάτσα είχε δείξει τις προθέσεις του για την Ελλάδα, κάνοντας λόγο για έναν «υπέροχο πρωθυπουργό», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει την εμπιστοσύνη που έχει στον Αντώνη Σαμαρά, στην κυβέρνησή του και στην ελληνική οικονομία. 

Ο Πρεμ Γουάτσα τόνισε ακόμη ότι η επένδυση στην Eurobank έχει μακροπρόθεσμο χαρακτήρα, λέγοντας ότι η ελληνική οικονομία έχει περισσότερες δυνατότητες από την ιρλανδική. 
 
Εξήγησε πολλές φορές ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη διοίκηση του κ. Χρήστου Μεγάλου, ενώ χαρακτήρισε την Eurobank «την πιο ιδιωτική τράπεζα στην Ελλάδα».

Πηγή: protothema.gr

By