Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Με τα «μπλε» απόψε ο Ολυμπιακός

«Πονοκέφαλος» Μίτσελ για δύο θέσεις

1Τις «μπλε» εμφανίσεις θα φορούν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στον αποψινό επαναληπτικό για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν και τη σχετική φωτογραφία στα προφίλ που διατηρούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Την ίδια ώρα, ο Μίτσελ ετοιμάζει τα πλάνα του για την αναμέτρηση στο «Ολντ Τράφορντ», έχοντας δίλημμα κυρίως για την επίθεση, με τους Νέλσον Βαλντέζ και Τζόελ Κάμπελ να διεκδικούν θέση στην κορυφή.

Η λογική θέλει τον Παραγουανό ως την «αιχμή του δόρατος», ωστόσο δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε τον Κοσταρικανό, σε περίπτωση που ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας θέλει να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους και να προκαλέσει προβλήματα στην άμυνα των Άγγλων με την ταχύτητά του.

Στην προπόνηση της Τρίτης στο «Θέατρο των Ονείρων», ο Χαβιέ Σαβιόλα ακολούθησε αρχικά ατομικό πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να μειώνονται οι πιθανότητες συμμετοχής του στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού, ενώ θέση διεκδικεί και ο Νταβίντ Φουστέρ, σε περίπτωση που ο Τζόελ Κάμπελ προτιμηθεί στην κορυφή. Οι υπόλοιπες θέσεις θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες.

Συγκεκριμένα, ο Ρομπέρτο θα είναι στον «άσο», με τον Σαλίνο στα δεξιά, τον Χολέμπας στα αριστερά και τους Ιβάν Μαρκάνο και Κώστα Μανωλά στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή, ο Εντινγκά θα είναι ο «καθαρός» κόφτης, έχοντας βοήθεια από τον Γιάννη Μανιάτη, ενώ στον άξονα, πιο μπροστά τους, θα είναι ο Τσόρι Ντομίνγκεζ και ο Ερνάν Πέρεζ θα αγωνιστεί στα άκρα.

Από την άλλη πλευρά, δύο λόγους για να «πονοκεφαλιάζει» έχει ο Ντέιβιντ Μόγιες. Ο Σκωτσέζος τεχνικός δέχεται έντονη κριτική για την κακή φόρμα των «κόκκινων διαβόλων», που έγινε ακόμα πιο έντονη, έπειτα από την εντός έδρας ήττα 3-0 από τη Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ» την προηγούμενη αγωνιστική στην Premier League.

Ο τεχνικός ηγέτης των πρωταθλητών Αγγλίας δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Κρις Σμόλινγκ και Τζόνι Έβανς, οι οποίοι υποφέρουν από προβλήματα τραυματισμών και δεν είναι στην αποστολή. Αντίθετα, επανέρχεται ο Ράιαν Γκιγκς και αναμένεται να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα, με στόχο να δώσει πνοή στη μεσαία γραμμή των Βρετανών.

Ο Ντε Χέα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Εβρά θα κινείται από τα αριστερά, με τον Ράφαελ στα δεξιά. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Βίντιτς και Τζόουνς. Ο Γκιγκς θα είναι στον άξονα, μαζί με τον Κάρικ, ενώ ο Γιανουζάι και ο Γουέλμπεκ θα βγαίνουν από τα άκρα, με τον Ρούνεϊ πίσω από τον Φαν Πέρσι.

By