Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Με τον Μπρένταν Ρότζερς η Λίβερπουλ

Νέο συμβόλαιο συμφώνησε να υπογράψει με τη Λίβερπουλ ο Μπρένταν Ρότζερς, ο αποκαλούμενος και αναμορφωτής της. Η διάρκεια του συμβολαίου; Πολυετής…

rodgers600_260514

Συμβαίνουν αυτά –που αλλού- στην Αγγλία των παραδόσεων…

«Η σημερινή ανακοίνωση φέρνει περισσότερη σταθερότητα στο σύλλογο, διασφαλίζοντας τις υπηρεσίες ενός εκ των πιο λαμπρών προπονητικών ταλέντων του ποδοσφαίρου», αναφέρεται στο ξεκίνημα του κειμένου που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα των «κόκκινων» και καθιστά τον Ρότζερς …εσαεί κάτοικο του Λίβερπουλ.
«Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε ένα τόσο ταλαντούχο άτομο να καθοδηγεί το ποδοσφαιρικό τμήμα και πάνω στο οποίο εναποθέτουμε την εμπιστοσύνη μας για να υλοποιήσουμε το όραμα που μοιραζόμαστε για τη Λίβερπουλ», ανέφεραν από κοινού ο ιδιοκτήτης Τζον Χένρι και ο πρόεδρος Τομ Βέρνερ.

«Είναι προνόμιο να μου προτείνεται η ευκαιρία να μείνω ακόμη περισσότερο σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Είμαι πολύ χαρούμενος να χτίσω στα θεμέλια που βάλαμε τα προηγούμενα χρόνια και να περάσουμε στην επόμενη φάση, που πιστεύω ότι θα είναι εξίσου συναρπαστική, γεμάτη προκλήσεις και θα μας ανταμείψει», ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού της Λίβερπουλ.

Εδώ, μιλάμε για άλλη μπάλλα…

By