Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Με Χριστοφιλοπούλου η εκδήλωση των «58»

Οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ, την κίνηση των «58» και τις συνεργαζόμενες πολιτικές κινήσεις συνεχίζονται

ekdilosiB

Οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ, την κίνηση των «58» και τις συνεργαζόμενες πολιτικές κινήσεις συνεχίζονται. Αύριο γίνεται η πρώτη συνάντηση της άτυπης επιτροπής που έχει συσταθεί για να ξεπεραστούν εμπόδια και προχωρήσουν οι συζητήσεις που δείχνουν να έχουν κολλήσει.  Την ίδια ώρα, όμως, συνεχίζονται και οι εκδηλώσεις της κίνησης των «58»  με αξιοσημείωτη συμμετοχή που- αν μη το άλλο- δείχνει ότι υπάρχει ενδιαφέρον μιας μερίδας της κοινής γνώμης να ακούσει και να δει κάτι διαφορετικά από τα όσα ακούει και βλέπει σήμερα από τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Χθες έγινε η εκδήλωση στο Μουσείο Βορρέ, όπου μεταξύ των ομιλητών ήταν η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Εύη Χριστοφιλοπούλου και ο καθηγητής Γιάννης Βούλγαρης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βούλγαρης χωρίς να εγκαταλείψει τις επιφυλάξεις του για τη συνέχεια του εγχειρήματος, εμφανίστηκε συναινετικός και θετικός στο να δοθεί συνέχεια στις προσπάθειες, ενώ η κ. Χριστοφιλοπούλου χαρακτήρισε τις ευρωεκλογές «πρώτη κρίσιμη ευκαιρία για να δοκιμάσουν οι δυνάμεις, τα κόμματα, τα πρόσωπα της κεντροαριστεράς την κοινή τους πορεία» είπε ότι «είναι η ώρα της σύμπραξης» αλλά και ότι «κανείς δεν προσέρχεται tabula rasa σε αυτήν την προσπάθεια , ούτε κανείς ζητά πολιτική εξιλέωση».