Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Με 3-0 πέρασε η Αρσεναλ, ήττα της Λίβερπουλ από τα «σφυριά»…

Η Άρσεναλ μέσα σε τρία λεπτά κατάφερε και πέτυχε τρία γκολ παίρνοντας άνετη νίκη με 3-0 εκτός έδρας απέναντι στην Άστον Βίλα, για την 5η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Arsenal's Ozil celebrates with teammates after scoring a goal during their English Premier League soccer match against Aston Villa at Villa Park in BirminghamΟι «κανονιέρηδες» αν και δεν μπήκαν καθόλου καλά στο ματς πέτυχαν το πρώτο τους «διπλό» στο πρωτάθλημα, απέναντι στην Άστον Βίλα που είναι πλέον στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Στα πρώτα 30 λεπτά οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, αλλά στο 32΄ η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ με τον Μεσούτ Εζίλ. Ο Γερμανός μετά από πάσα του Γουέλμπεκ βρήκε δίχτυα για την Άρσεναλ πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα και δεύτερη για το 2014.

Πριν προλάβουν καλά καλά οι οπαδοί της Άρσεναλ να πανηγυρίσουν το πρώτο γκολ, ο Γερμανός έβγαλε την πάσα στον Γουέλμπεκ, ο οποίος σκόραρε για το 2-0 και άνοιξε «λογαριασμό» με την φανέλα της νέας του ομάδας στο 34΄.

Με την ομάδα του Βενγκέρ να έχει πάρει… φωτιά ο Σισοκό στο 36΄ προσπαθώντας να βγάλει την μπάλα σε κόρνερ, την έστειλε στα δίχτυα της Βίλα και έτσι σφράγισε τη νίκη της Άρσεναλ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

«Σφυριά» στο… κεφάλι έφαγε η Λίβερπουλ, που γνώρισε την ήττα με 3-1 από την Γούεστ Χαμ στο Λονδίνο!

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ριντ μόλις στο 2ο λεπτό, ενώ στο 7′ το «Μπόλιν Γκράουντ» σηκώθηκε στο πόδι για δεύτερη φορά με το γκολ του Σακό. Ο Στέρλινγκ έβαλε προσωρινά τους «ρεντς» στην διεκδίκηση αποτελέσματος μειώνοντας στο 27′ σε 2-1, όμως ο Αμαλφιτανό δυο λεπτά πριν το φινάλε τελείωσε οριστικά τη Λίβερπουλ.

Τα αποτελέσματα:

Σάββατο

ΚΠΡ – Στόουκ 2-2

Αστόν Βίλα – Άρσεναλ 0-3

Μπέρνλι – Σάντερλαντ 0-0

Νιούκαστλ – Χαλ 2-2

Σουόνσι – Σαουθάμπτον 0-1

Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ 3-1

Κυριακή

Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 15:30

Τότεναμ – Γουέστ Μπρομ

Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας 18:00

Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι.

 

By