Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μητσοτάκης: έξαλλος με τους τροϊκανούς

«Τι είναι αυτά που μου λέτε, ρε παιδιά, δηλαδή εάν αποφασίσουμε να κάνουμε απολύσεις στα ΕΑΣ δεν θα υπολογιστούν;» διερωτήθηκε σε έντονο ύφος

fosphotos.com
fosphotos.com

Άστραψε και βρόντηξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τις απαιτήσεις της τρόικας, αφού αυτές ήταν πολύ σκληρές ακόμη και για τα φιλελεύθερα γούστα του. Η τελευταία συζήτηση του υπουργού με τους εκπροσώπους των δανειστών φαινόταν να πηγαίνει καλά μιας και ο υπουργός είχε παραδώσει 25σέλιδο σημείωμα με τις δράσεις του υπουργείου για τις υποχρεώσεις της κυβέρνησης. Ωστόσο, μια ατάκα του Πολ Τόμσεν ήταν αυτή που χάλασε το κλίμα.

Συγκεκριμένα, ο απεσταλμένος του ΔΝΤ, τόνισε πως αν γίνουν απολύσεις από τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα αυτές δεν θα συνυπολογιστούν στις προαπαιτούμενες απομακρύνσεις από το Δημόσιο, άτι που όπως ήταν φυσικό προκάλεσε την έκρηξη του κ. Μητσοτάκη. «Τι είναι αυτά που μου λέτε, ρε παιδιά, δηλαδή εάν αποφασίσουμε να κάνουμε απολύσεις στα ΕΑΣ δεν θα υπολογιστούν; Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται», ήταν τα λόγια του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

ΠΗΓΗ: parapolitika.gr

(Visited 1 times, 1 visits today)
By