Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μια γυναίκα και ένας νεαρός τα θύματα της «τρελής» πορείας του Smart

Σε κρίσιμη κατάσταση μια γυναίκα που ακρωτηριάστηκε

IMG_4580

Ένας 22χρονος αστυνομικός και μια 35χρονη είναι τα δύο θύματα του μοιραίου δυστυχήματος που έγινε στην Πέτρου Ράλλη σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας και την Τροχαία ο 22χρονος υπηρετούσε στην Αττική Οδό, με απόσπαση στα κρατητήρια της Αμυγδαλέζας. Ο άντρας, ο οποίος παρασύρθηκε όταν το αυτοκίνητο προσέκρουσε στα σταθμευμένα, είχε μεταβεί στην περιοχή προκειμένου να ενημερωθεί σε σεμινάριο για τον Έμπολα.

Η 35χρονη γυναίκα βρισκόταν στην στάση και δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί από το σημείο. Ακρωτηριασμένη μεταφέρθηκε και εισήχθη άμεσα στο Γενικό Κρατικό Νικαίας 65χρονη πεζή γυναίκα, η οποία βρισκόταν στο πεζοδρόμιο, κι ένας ακόμα άνδρας οδηγός.

Κατά το  δυστύχημα τραυματίστηκε και ο υπαίτιος οδηγός του SMART, ένας 35χρονο Αλβανός ο οποίος νοσηλεύεται στο Τζάνειο. Οι σοροί των θυμάτων έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, ενώ η γυναίκα που ακρωτηριάστηκε χειρουργείται αυτή την ώρα.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του ΕΚΑΒ, το Κέντρο ανταποκρίθηκε μόλις σε 5 λεπτά κατά το σοβαρό τροχαίο, ύστερα από δύο κλήσεις που δέχθηκε σχετικά με το περιστατικό, στις 10:08.

Στο σημείο του συμβάντος έσπευσαν συνολικά τρία ασθενοφόρα, τρεις κινητές μονάδες με τη συνοδεία γιατρού και 2 Μοτοσυκλέτες Ταχείας Ανταπόκρισης.

Παρελήφθησαν: δύο νεκροί (ένας άνδρας και μία γυναίκα) που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας (που ήταν εκτός εφημερίας) και 3 τραυματίες (μία ακρωτηριασμένη γυναίκα και 2 πιο ελαφρά), οι οποίοι και μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά. Η αρχική ενημέρωση από την Αστυνομία, έκανε λόγο για τρεις νεκρούς.

By