Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Μια μέρα με δύο σωματοφύλακες

Είναι οι αφανείς ήρωες. Εκείνοι που βρίσκονται πιο κοντά από τον καθένα στους VIP, αλλά δεν τους ξέρει κανείς. Πρόκειται για τη… σκιά τους. Πώς νιώθει όμως κάποιος έχοντας πίσω του συνεχώς δύο σωματοφύλακες;…

γθαρδ

Στο καυτό ερώτημα αποφάσισε να απαντήσει ο Σαμ Γκρόμπαρτ, ένας δημοσιογράφος του Bloomberg και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό. Για τις ανάγκες του ρεπορτάζ «προσέλαβε» δύο ειδικούς, οι οποίοι έχουν προστατεύσει από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας μέχρι την Κέιτι Χολμς τον τελευταίο καιρό. Υπηρεσία που κοστίζει 125 δολάρια την ώρα.

Στο ρεπορτάζ λοιπόν, οι σωματοφύλακες παρέλαβαν τον δημοσιογράφο από το σπίτι του με αυτοκίνητο, έδειξαν ιδιαίτερη προσοχή για το αν τους ακολουθεί κανείς και έφτασαν στο γραφείο του, όπου στέκονταν πίσω του για όση ώρα δούλευε, δίχως να αφήνουν να πλησιάσουν ούτε οι συνάδελφοι που ήθελαν να του απευθύνουν μία ερώτηση.

Από τις πιο απολαυστικές στιγμές ήταν όταν ο ρεπόρτερ αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα για να φάει κάτι. Οι σωματοφύλακες- όπως συνηθίζουν όταν προστατεύουν κάποιον VIP- μπήκαν στην πιτσαρία πριν από εκείνον και βρήκαν το πιο ασφαλές σημείο για να καθίσει. Το συμπέρασμα της εμπειρίας; «Ολοι με κοιτάζουν, αλλά δεν ξέρουν ποιος είμαι!», είπε ο δημοσιογράφος.

 

[video_embed][/video_embed]

(Visited 1 times, 1 visits today)
By