Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μιζούρι: Σοκαριστικό βίντεο με την δεύτερη δολοφονία από αστυνομικό

Ο νεαρός Αφροαμερικανός φημολογείται ότι κρατούσε μαχαίρι και αγνόησε το πρόσταγμα των αστυνομικών που του ζήτησαν να το πετάξει

mizouri police

Ο 23χρονος Kajieme Powell, είναι ο δεύτερος νεκρός στο Φέργκουσον του Μιζούρι, που ταλανίζεται εδώ και 12 ημέρες από συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομικών λόγω φυλετικών διακρίσεων.

Ο νεαρός Αφροαμερικανός φημολογείται ότι κρατούσε μαχαίρι και αγνόησε το πρόσταγμα των αστυνομικών που του ζήτησαν να το πετάξει.

Μάλιστα, στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου ακούγεται να φωνάζει προς τους άνδρες της αστυνομίας «πυροβολήστε με τώρα».

Σύμφωνα με πηγές, το περιπολικό εκλήθη επειδή σημειώθηκε ληστεία και ο Kajieme Powell θεωρήθηκε ύποπτος καθώς κυκλοφορούσε στην περιοχή κρατώντας ένα μαχαίρι.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι το περιστατικό συνέβη στα βόρεια προάστια του Σεντ Λούις, τρία με τέσσερα μίλια από την περιοχή του Φέργκιουσον στην Πολιτεία του Μισούρι.

Ο Sam Dotson, επικεφαλής του τοπικού αστυνομικού τμήματος επιβεβαίωσε το περιστατικό κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου υποστηρίζοντας ότι το άτομο οπλοφορούσε απειλώντας με μαχαίρι τους αστυνομικούς.

[video_embed][/video_embed]

By