Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μιλγουόκι: Ίσως να παίξουν μαζί τα αδέρφια Αντετοκούνμπο

Τα προγνωστικά για τα ντραφτ του 2014 δίνουν τον Θανάση Αντετοκούνμπο στο Νο45 και τους Μπακς!

Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έμαθαν μπάσκετ στην Ελλάδα, αγωνιζόμενοι από πολύ μικρή ηλικία στα παιδικά και έπειτα στα εφηβικά τμήματα του Φιλαθλητικού Ζωγράφου.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο στο μέλλον να υπάρξουν ξανά συμπαίκτες, αυτήν τη φορά όχι στην Α2, αλλά στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το ΝΒΑ.

Themaadetodiavatirio
Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος αγωνίζεται στο NBDL με τους Ντέλαγουερ 87ers, αναμένεται να συμμετάσχει στο ντραφτ του 2014 και η ιστοσελίδα nbadraft.net εκτιμά πως θα επιλεγεί στο νούμερο 45 από τους Μιλγουόκι Μπακς, τη φανέλα των οποίων φοράει ήδη ο αδελφός του, Γιάννης!

Φυσικά, μένουν 197 ημέρες ακόμα για τη διεξαγωγή των ντραφτ του 2014 και στη σχετική λίστα με τους πιθανούς «ρούκι», που θα αγωνιστούν του χρόνου στο ΝΒΑ, πολλά μπορούν να αλλάξουν και να ανατραπούν.

Αν ο Θανάσης όμως συνεχίσει μέχρι τέλους τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις στο NBDL (είχε μέσο όρο 18 πόντους και 9 ριμπάουντ για το μήνα Νοέμβριο), το συμβόλαιο του με μια ομάδα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο, ακόμα και δεν είναι συμπαίκτης με τον αδερφό του στο Μιλγουόκι.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By