Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κεντρική Επιτροπή ΠΑΣΟΚ: Το ρολόι και οι εκρήξεις

Η αποχώρηση του Μιχάλη Χρυσοχοιδη και η τοποθέτηση του Κώστα Σκανδαλιδη

www.fosphotos.com/Menelaos Myrillas
www.fosphotos.com/Menelaos Myrillas

Επεισοδιακή υπήρξε η σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, καθώς το τετράλεπτο των τοποθετήσεων έφερε σε δυσκολία πολλούς απο τους ομιλητές.
Ο υπουργός Υποδομών, Μιχάλης Χρυσοχοιδης αποχώρησε απο τη συνεδρίαση μετά από ένταση που προκλήθηκε με αφορμή τη διάρκεια της τοποθετησής του. Οταν ο κ. Χρυσοχοιδης απευθυνόμενος προς το Προεδρείο, ζήτησε την κατανόηση του σχετικά με την ολοκλήρωση της τοποθέτησης του, «ναι, αλλα να έχουμε οι τον ίδιο χρόνο» σχολίασε ηχηρά ο Αντώνης Σαουλίδης, μολονότι και ο ίδιος γνωρίζει την πίεση του χρόνου, καθώς στο τελευταίο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ τον περασμένο Μάρτιο αντέδρασε έντονα, οταν του ζητήθηκε με τη σειρα του να ολοκληρώσει έγκαιρα την τοποθέτησή του.
Λίγο αργότερα, κατά την παρέμβαση του κ.Σκανδαλιδη, ο Χρήστος Δρούζιας διέκοψε τον πρωην υπουργό που μιλούσε ήδη αρκετά λεπτά, λεγοντας: «οταν έχουμε διακόψει το Χρυσοχοιδη για τον χρόνο, δεν μπορούμε να έχουμε επιλεκτική αντιμετώπιση με άλλους ομιλητές».
Μετά τα παραπάνω περιστατικά έγινε προσπάθεια να τηρηθούν οι χρόνοι των τοποθετήσεων, με τη συνεδρίαση να ολοκληρώνεται νωρίς το βράδυ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By