Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μιχαλολιάκος: Παραμένω αρχηγός της Χρυσής Αυγής

Σαφές μήνυμα-προειδοποίηση προς πάσα κατεύθυνση ότι, ακόμη και μέσα από τη φυλακή, εκείνος παραμένει ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, έστειλε ο Ν. Μιχαλολιάκος

mixaloliakos799_131213ii

Σαφές μήνυμα-προειδοποίηση προς πάσα κατεύθυνση ότι, ακόμη και μέσα από τη φυλακή, εκείνος παραμένει ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, έστειλε ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Με τον τρόπο αυτό ο Νίκος Μιχαλολιάκος απαντάει σε όσους υποστηρίζουν ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης ετοιμάζεται να αναλάβει τα ηνία του νέου κόμματος, ενώ προετοιμάζεται να διεκδικήσει και τον δήμο της Αθήνας.

Εκτός από το μήνυμα που έστειλε ο προφυλακισμένος αρχηγός της Χρυσής Αυγής κατήρτισε και λίστα με όσους θεωρεί συναγωνιστές του.

Η λίστα καταρτίστηκε με… αλφαβητική σειρά και πρώτο πρώτο είναι το όνομα του Ηλία Κασιδιάρη. Ακολουθούν ο σύντροφος της κόρης του, Αρτέμης Ματθαιόπουλος και οι Ηλίας Παναγιώταρος, Μιχάλης Τσακίρης και Νίκος Χρυσομάλλης.

Απουσιάζει, όμως, το όνομα της συζύγου του, Ελένης Ζαρούλια και του συγκρατούμενού του Χρήστου Παππά και των επίσης προφυλακισμένων στον Κορυδαλλό, Γιώργου Γερμενή και Παναγιώτη Ηλιόπουλου.

Αυτό είναι το μήνυμα του Νίκου Μιχαλολιάκου το οποίο δημοσίευσε ο ιστότοπος της Χρυσής Αυγής:

«Από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου ευρίσκομαι διαβεβαιώνω τους αλήτες του «συνταγματικού τόξου» ότι παραμένω στην ηγεσία της Χρυσής Αυγής και τιμώ ξεχωριστά όλους τους Συναγωνιστές μου οι οποίοι δίνουν τον Αγώνα τον καλό για Πατρίδα και Ελευθερία και φυσικά τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, τα οποία βρίσκονται εκτός φυλακών, τους Συναγωνιστές κατ” αλφαβητική σειρά Ηλία Κασιδιάρη, Αρτέμη Ματθαιόπουλο, Ηλία Παναγιώταρο, Μιχάλη Τσακίρη και Νικόλαο Χρυσομάλλη».

By