Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Ν. Μιχαλολιάκος γνώριζε ότι θα δεσμευτούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του

 Έστειλε έγγραφο αίτημα στη Βουλή για να σταματήσει η παρακράτηση του 20% από τις βουλευτικές αποζημιώσεις των βουλευτών του

mixaloliakosA

Λίγες μόλις ώρες πριν την σύλληψή του ο Νίκος Μιχαλολιάκος λες και διαισθανόταν τι θα ακολουθούσε κι ενώ ήταν γνωστή η πρόθεση της κυβέρνησης να ανασταλεί η κρατική χρηματοδότηση προς το κόμμα του, έστειλε έγγραφο αίτημα στη Βουλή για να σταματήσει η παρακράτηση του 20% από τις βουλευτικές αποζημιώσεις των βουλευτών του.

Το ποσό ανέρχεται σε 1.169 ευρώ από κάθε βουλευτή, που μεταφράζεται σε ποσό περίπου 21.000 ευρώ, καθώς η Χρυσή Αυγή διέθετε 18 βουλευτές. Το αίτημα αυτό, έρχεται να αναιρέσει πρότερο αίτημα του ίδιου του γ.γ. της Χρυσής Αυγής, ο οποίος με το που μπήκε το κόμμα του στη Βουλή στις εκλογές του Ιουνίου ζήτησε να κρατείται το 20% από την αποζημίωση κάθε βουλευτή για να πηγαίνει στα κομματικά ταμεία.

Εξήγηση δεν δόθηκε, εικάζεται ωστόσο, ότι η κίνηση αυτή έχει να κάνει με τον φόβο του Νίκου Μιχαλολιάκου για δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών του κόμματος, στους οποίους είναι ο ίδιος δικαιούχος.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By