Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μιχελάκης: Δημοσκοπήσεις μέχρι και την παραμονή των εκλογών

Την άρση των της απαγόρευσης των δημοσκοπήσεων οι οποίες σταματούσαν να δημοσιεύονται 15 ημέρες πριν από τις εκλογές προανήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών

mixelakisA

Την άρση των της απαγόρευσης των δημοσκοπήσεων οι οποίες σταματούσαν να δημοσιεύονται 15 ημέρες πριν από τις εκλογές προανήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος στην νομοθετική ρύθμιση που θα καταθέσει μέσα στα επόμενα 24ωρα για τον τρόπο αλλαγής των ευρωεκλογών (Realfm) 

«Μέχρι και την Παρασκευή το βράδυ θα επιτρέπονται οι δημοσκοπήσεις και το ίδιο θα ισχύσει και στον δεύτερο γύρο. Όταν αποφασίστηκε η απαγόρευση το διαδίκτυο δεν είχε την δυναμική που έχει σήμερα. Ο καθένας παραμονές τον εκλογών, υποστήριζε ότι ήθελε με αποτέλεσμα να προκαλεί σύγχυση στην κοινή γνώμη. Αυτό το γεγονός αποφάσισε η κυβέρνηση πως θα πρέπει να αλλάξει».

Ερωτηθείς  για τα σενάρια που θέλουν η ΝΔ να στηρίζει την υποψηφιότητα Σγουρού για την περιφέρεια Αττικής ο κ. Μιχελάκης απάντησε:«Θα περιμένω την απόφαση του κόμματος. Θεωρώ ότι η επιλογή Σγουρού είναι ότι χειρότερο θα μπορούσε να συμβεί. Δεν έχει πετύχει στο έργο του. Είναι ένας κακός περιφερειάρχης.»

By