Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Μιχελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί τη λάσπη της Χρυσής Αυγής

Ο υπουργός Εσωτερικών κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι έχει βάλει στόχο την αποσταθεροποίηση της χώρας

mixelakisA
Το ζήτημα είναι η διατήρηση της πολιτικής σταθερότητας, τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, με αφορμή την υπόθεση Μπαλτάκου, και έστρεψε τα πυρά του εναντίον της αντιπολίτευσης την οποία κατηγόρησε ότι υιοθετεί τη λάσπη της Χρυσής Αυγής και την αναπαράγει για ψηφοθηρικούς λόγους.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει την επιχειρηματολογία της Χρυσής Αυγής, ζητάει την παραίτηση δύο υπουργών που έχουν πρωτοστατήσει στην αντιμετώπιση των εγκλημάτων που κατηγορείται η Χρυσή Αυγή και ζητά την παραίτηση τους. Έχει πάρει τη λάσπη της Χρυσής Αυγής, την έχει βάλει στον ανεμιστήρα για να οικειοποιηθεί ψηφοθηρικό όφελος, μόνο που αυτή η λάσπη θα γυρίσει απέναντί τους» είπε ο κ. Μιχελάκης και πρόσθεσε: «Στόχος τους δεν είναι οι δύο υπουργοί, είναι η πολιτική σταθερότητα. Γιατί όσο βλέπουν ότι αυτή η χώρα πηγαίνει αργά, αλλά σταθερά, προς μία ανάκαμψη αυτό τους ενοχλεί. Γιατί γνωρίζουν ότι αν αυτός ο στόχος επιτευχθεί και η πατρίδα σταθεί στα πόδια της, τότε δεν θα έχουν κανένα πολιτικό λόγο ύπαρξης, θα γυρίσουν στο 3% που ήταν, μια μειοψηφία η οποία απλώς κάνει θόρυβο, πολιτικό θόρυβο».

Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας ο κ. Μιχελάκης επεσήμανε: «Το να κουβεντιάζουμε τη διαφορά της μίας ή μιάμισης μονάδας μπροστά, αποδεικνύει ότι ο λαός δεν εμπιστεύεται τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο κόσμος έχει καταλάβει ότι το να υπόσχεσαι στους πάντες τα πάντα, να υπόσχεσαι το οτιδήποτε, το να σου λένε ότι εγώ θα σε φέρω στα προ κρίσης επίπεδα ζωής, ο κόσμος δεν τα πιστεύει. Εμείς κρινόμαστε ως κυβέρνηση για τα μέτρα που έχουμε πάρει, για τα αποτελέσματα που έχει φέρει η πολιτική μας και οι άλλοι κρίνονται σε αντιδιαστολή για τις υποσχέσεις τους, κανείς δεν τους πιστεύει».

By