Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μιχελάκης: Συνθήκες ανατροπής από τον ΣΥΡΙΖΑ

Την ψήφο στον ομογενών ξαναφέρνει στο τραπέζι η κυβέρνηση

mixelakisA

 

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ ότι επιχειρεί να βάλει τρικλοποδιά στη χώρα, εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Εσωτερικών Γ. Μιχελάκης , ο οποίος διερωτήθηκε εάν στόχος του Αλ. Τσίπρα είναι να ρίξει την κυβέρνηση την πιο κρίσιμη στιγμή των διαπραγματεύσεων με την τρόικα.

«Ο ίδιος και το κόμμα του προσπαθούν να δημιουργήσουν συνθήκες ανατροπής», επεσήμανε ο υπουργός Εσωτερικών, υπογραμμίζοντας ότι η επίκληση της ΕΡΤ αυτή την ώρα είναι τουλάχιστον φτωχή. «Δεν θα ρίξετε την κυβέρνηση, θα την δυναμώσετε ακόμα περισσότερο», είπε και αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Μ. Γλέζου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πρόγραμμα.
«Ακούσαμε πολλά από τους συναδέλφους του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης, αλλά ούτε μία θετική κουβέντα, ενάμιση χρόνο δεν έγινε τίποτα καλό; Όλος ο κόσμος μιλά για τεράστια βήματα προόδου. Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι», ανέφερε, διευκρινίζοντας ότι η κυβέρνηση δεν εξωραΐζει τα πράγματα και δεν λέει ότι βγήκε η χώρα από την κρίση.

Ο υπουργός Εσωτερικών αναφέρθηκε και σε μια με τις στυγερές δολοφονίες νέων ανθρώπων από μέλη της Χρυσής Αυγής, ή άλλα άγνωστα προς το παρών άτομα. Κάνοντας λόγο για ‘μέρος άθλιων σεναρίων», σημείωσε ότι «όσοι ονειρεύονται ανατροπές στα πεζοδρόμια παίζουν με τη φωτιά».

Είπε επίσης ότι θα έρθει νομοθετική πρωτοβουλία για την ψήφο των ομογενών «σε λίγο η κυβέρνηση καταθέτει νομοθετική πρωτοβουλία για την ψήφο των ομογενών μας, το είχε φέρει πρώτη η κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή, το ξαναφέρνει τώρα η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά για εμάς είναι εθνικά επιβεβλημένη η ψήφος των ομογενών και η σύνδεσή τους μαζί μας.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By