Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Μουδιασμένη η Βουλή

Για την απόφαση σχετικά με Κασιδιάρη, Μίχο και Παναγιώταρο

ΒΟΥΛΗ

vouliΜούδιασμα και αμηχανία επικράτησε στη Βουλή στο άκουσμα της απόφασης ότι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Ηλίας Παναγιώταρος και ο Νίκος Μίχος.

Οι συζητήσεις στα πηγαδάκια και τους διαδρόμους, δίνουν και παίρνουν με την πλειοψηφία των βουλευτών να εκφράζει την έκπληξή της για την απόφαση, υπογραμμίζοντας πως εκ του αποτελέσματος κρίνεται βεβιασμένη η απόφαση σύλληψης της ηγετικής ομάδας του νεοναζιστικού μορφώματος.

Μέχρι το μεσημέρι οι τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής που αφέθηκαν ελεύθεροι δεν είχαν εμφανιστεί στη Βουλή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα έρθουν κάποια στιγμή αργότερα οι δύο από τους τρεις, ο Ηλ. Κασιδιάρης και ο Ηλ. Παναγιώταρος, οι οποίοι θα ανέβουν στα γραφεία της ΧΑ και ενδεχομένως να κάνουν δηλώσεις.

Νωρίς το πρωί σε δηλώσεις του στις τηλεοπτικές κάμερες ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Μιχάλης Αρβανίτης εκτίμησε πως θα αφεθούν ελεύθεροι κι ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αλλά και ο Χρήστος Παππάς.

Τα βλέμματα πάντως, όλων στρέφονται στην αυριανή συνεδρίαση της Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής, καθώς θα είναι παρόντες και οι τρεις βουλευτές που αφέθηκαν ελεύθεροι και ενδεχομένως εάν υπάρχει ανάλογη εξέλιξη και ο γενικός γραμματέας της οργάνωσης, Νίκος Μιχαλολιάκος, ενώ αύριο το απόγευμα συζητούνται στην αρμόδια επιτροπή οι 4 προτάσεις νόμου για την καταπολέμηση εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By