Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Μουρίνιο: «Όλη η χώρα περιμένει να αναλάβω…»

Ο γνωστός αλαζόνας Ζοσέ Μουρίνιο σε συνέντευξή του στη γαλλική τηλεόραση ήταν αποκαλυπτικός. Ο Πορτογάλος αφού τόνισε πως θα είναι στους πάγκους για 15 χρόνια ακόμα, στην πορεία αποκάλυψε πως είχε αρνηθεί δύο φορές στο παρελθόν πρόταση από την Παρί Σεν Ζερμέν.

94722«Είμαι ακόμη στη μέση της καριέρας μου. Θα είμαι προπονητής για άλλα 15 χρόνια», είπε αρχικά ο Ζοσέ, ενώ στην ερώτηση αν κάποια στιγμή θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Πορτογαλίας είπε με το γνωστό του ύφος:

«Είναι κάτι που το περιμένει όλη η χώρα».

Όσον αφορά την Παρί, είπε: «Έχω απορρίψει δύο φορές πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν. Ήμουν η πρώτη επιλογή του Λεονάρντο πριν τον Κάρλο Αντσελότι. Η Παρί είναι σε καλά χέρια, ο Μπλαν είναι καλός προπονητής και μπορεί να κατακτήσει το Champions League», ενώ δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική στη Μονακό:

«Δεν καταλαβαίνω το πλάνο της Μονακό. Έφυγαν παίκτες όπως ο Φαλκάο και ο Χάμες και δεν έγιναν επενδύσεις».

Επίσης σχολίασε το παρατσούκλι του «Special One»: «Ο καθένας έχει το δικαίωμα να θεωρεί τον εαυτό του ιδιαίτερο…».

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε και στην Εθνική Γαλλίας: «Έχω μεγάλο σεβασμό για τον Ντεσάν. Στο Μουντιάλ η Γαλλία ήταν πολύ δυνατή και μπορεί να κατακτήσει το Euro 2016. Έχουν πολλούς καλούς παίκτες, όπως τον Πογκμπά, τον Βαράν, τον Γιορίς».

 

By