Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Κόντρα Χρυσής Αυγής- Χρυσοχοϊδη για το μουσουλμανικό τέμενος

Ο υπουργός Υποδομών  δήλωσε περήφανος ως Πόντιος και Μικρασιάτης πρόσφυγας και ότι επί υπουργίας του θα γίνει η ανέγερση του τζαμιού

Panagiotaros

Νέο εθνικιστικό παραλήρημα από τη Χρυσή Αυγή στη Βουλή με αφορμή την ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα. Ο Ηλ. Παναγιώταρος  προκάλεσε για άλλη μια φορά, αναφωνώντας «φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους».

Έντονη ήταν η αντίδραση του υπουργού Υποδομών Μ. Χρυσοχοΐδη που κλήθηκε να απαντήσει στην επίκαιρη ερώτηση του χρυσαυγίτη βουλευτή, κατηγορώντας ευθέως τον βουλευτή ότι πουλάει μίσος.

«Το παραλήρημα συνεχίζεται και μάλιστα με φωτιά και τσεκούρι», ειπε σε υψηλούς τόνους ο υπουργός Υποδομών και συμπλήρωσε ότι την ώρα που η Χρυσή Αυγή λέει όχι στο τζαμί στην Αθήνα, «απέναντι κάποιοι άλλοι με τα μυαλά τα δικά σας, λένε να γίνει η Αγιά Σοφιά τζαμί, πουλάτε μίσος για τον κόσμο και στύβετε τις ψυχές και τα μυαλά των ταλαιπωρημένων ανθρώπων».

Ο Μ. Χρυσοχοΐδης  δήλωσε περήφανος ως Πόντιος και Μικρασιάτης πρόσφυγας και ότι επί υπουργίας του θα γίνει η ανέγερση του τζαμιού. «Το 1922 κάποιοι παλαιοελλαδίτες  σαν και εσάς φώναζαν του παππούδες μας τουρκόσπορους», είπε, αναφερόμενος στα βιώματα των προγόνων του. «Δεν χωρίζω τους ανθρώπους σε Πόντιους, Μουσουλμάνους, Βουδιστές και ότι άλλο και όταν απαντώ έτσι νιώθω πιο Έλληνας, είστε λάθος, μιλάτε άμυαλα και πράττετε άστοχα», κατέληξε ο υπουργός Υποδομών.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By