Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μπακογιάννη: Ο Διαμαντόπουλος είναι στην κατηγορία φτερού

«Από πότε η ένοπλη πάλη είναι πολιτική επιλογή;»

fosphotos.com
fosphotos.com

Απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλο, χρησιμοποίησε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, κληθείσα να σχολιάσει τις δηλώσεις του περί τρομοκρατών.

Μιλώντας στον real fm τόνισε χαρακτηριστικά: «Στο πολιτικό ληξιαρχείο, ο κ. Διαμαντόπουλος είναι στην κατηγορία φτερού, οπότε λογικά, δεν μπαίνεις στον κόπο να του απαντήσεις» και πρόσθεσε «Από την ώρα που ολόκληρος ο ΣΥΡΙΖΑ βγαίνει και δηλώνει, σε αντίθεση με την πρώτη δήλωση του κ. Σκουρλέτη που ήταν υγιέστατη ότι κρίνεται στο κάτω – κάτω της γραφής από τους ψηφοφόρους, και υποστηρίζει αυτή τη θέση, αρχίζουν και υπάρχουν ερωτηματικά».

Παράλληλα η κ. Μπακογιάννη επεσήμανε πως «η ένοπλη βία δεν είναι πολιτική επιλογή» και διευκρίνσε πως «ένοπλη βία σημαίνει δολοφονίες», ενώ διερωτήθηκε «από πότε η ένοπλη πάλη, όπως την ονόμασε, είναι πολιτική επιλογή και άρα κατά την άποψη ορισμένων ανθρώπων μπορεί να λειτουργήσει μέσα στα πλαίσια του δημοκρατικού πολιτεύματος;».

Σχολιάζοντας τη δημοσκόπηση της MRB που δίνει προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, η βουλευτής της ΝΔ σημειώσε πως η ΝΔ  «σε μια δύσκολη φάση», ωστόσο εκτίμησε πως «η μάχη μπορεί να κερδηθεί”.

By