Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ενα bar έργο τέχνης για λίγους

H Linley έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό κομμάτι για λίγους προνομιούχους, το οποίο θα παρουσιαστεί στην έκθεση Masterpiece London.

Η περιορισμένη έκδοση του Tectonic Bar δημιουργημένου με ξύλο καρυδιάς με λευκά φύλλα χρυσού και τόνους νικελίου, ενσαρκώνει εξαιρετική ποιότητα και καινοτόμο σχεδιασμό, αποτελώντας την επιτομή της αρτιότητας της τέχνης της κατασκευής.

 

Τα ξύλα που χρησιμοποιούνται στην δημιουργία αυτού του κομματιού είναι όλα από την Μεγάλη Βρετανία. Το Bar καλύπτεται απο δέρμα καρυδιάς και φαίνεται σαν να χωρίζει, όπως οι τεκτονικές πλάκες κάτω από τη Γη, για να αποκαλύψει το λαμπερό μεταλλικό πυρήνα στο εσωτερικό του.

Οι ρωγμές στην επιφάνειά του αποτελούν τα περιγράμματα των ηπείρων του κόσμου, με ένα εννοιολογικό και αφηρημένο τρόπο. Ένα μυστικό κουμπί χρησιμοποιείται για να ξεκλειδώσετε το Tectonic Bar και επιτρέπει στις πόρτες να ανοίξουν, θέτοντας ένα μηχανισμό σε κίνηση για να περιστρέψετε τις στήλες του Bar, αποκαλύπτοντας όλα τα ειδικά αξεσουάρ της Linley για τα κοκτέιλ.

Ενισχυμένο με φύλλο χρυσού, το εσωτερικό λαμπυρίζει με μια όμορφη λάμψη που φαίνεται σαν να σκάει από το εσωτερικό. Υπάρχουν και άλλα μυστικά που κρύβονται στο εσωτερικό, όπως το ψυγείο και θαμμένο στα βάθη του Bar, ένας humidor πούρων που φαίνεται σαν να υψώνεται από το καυτό κέντρο της Γης.

Το Tectonic Bar ενα κορυφαίο δείγμα υψηλής τέχνης στην κατασκευή κοστίζει ακριβά και η τιμή του ξεκινά απο 125.000 βρετανικές λίρες.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By