Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μπερδεύτηκαν τα δώρα των Ομπάμα

Αλλού έστειλαν οι Ομπάμα τα δώρα τους, άλλοι ήταν οι τυχεροί που τα παρέλαβαν

obama620_261213

Μία τεράστια έκπληξη περίμενε μία οικογένεια στο Σικάγο αυτή την εβδομάδα. Ο Αλέιν Τσερτς και η οικογένειά του έλαβαν ένα άλμπουμ με οικογενειακές φωτογραφίες της οικογένειας Ομπάμα. Επρόκειτο για το χριστουγεννιάτικο δώρο των Ομπάμα προς την νονά της Σάσα και της Μάλια, των θυγατέρων του Αμερικανού προέδρου.

Ο Αλέιν Τσερτς είπε στο NBC ότι παρέλαβε ένα χριστουγεννιάτικο δώρο από ένα θείο στη Νέα Υόρκη. Όταν, όμως, η οικογένεια άνοιξε το πακέτο, βρήκε μέσα ένα επιπλέον δώρο -ένα «πανέμορφο προσωπικό» βιβλίο. Φαίνεται πως οι ταχυδρομικές υπηρεσίες των ΗΠΑ αποφάσισαν να συσκευάσουν εκ νέου τα δώρα.

Το φωτογραφικό άλμπουμ είχε ως παραλήπτες τους «Μάμα Κέι και Πάπα Ουέλινγκτον από τον Μπαράκ, τη Μισέλ και τα κορίτσια». Η Μάμα Κέι (Έλεανορ Κέι Ουίλσον) είναι η νονά των Σάσα και Μάλια Ομπάμα. «Πρόκειται για πολύ, πολύ ιδιαίτερο δώρο. Προσωπικές στιγμές της οικογένειας από το 2013» είπε ο Τσερτς, τονίζοντας ότι θα στείλει το δώρο στη νονά των κοριτσιών.

Ο Λευκός Οίκος παραδέχθηκε ότι έγινε λάθος παράδοση και ότι γίνονται προσπάθειες να παραδοθεί το δώρο στον σωστό παραλήπτη. Από την πλευρά της, η Ταχυδρομική Υπηρεσία των ΗΠΑ αναφέρει ότι εξετάζει το θέμα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By