Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μωραΐτης: Για μεγάλο διάστημα το ΠΑΣΟΚ δεν έκανε «τη δουλειά του»

Δεύτερο χτύπημα σε μία ημέρα από το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

moraitisAΓια μεγάλο διάστημα το ΠΑΣΟΚ δεν έκανε «τη δουλειά του» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του κόμματος Θάνος Μωραΐτης, ο οποίος το πρωί εξέφρασε στο Mega τις αντιρρήσεις του επί του περιεχομένου του νομοσχεδίου για τον ενιαίο φόρο ακινήτων. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega έκανε λόγο για έναν άδικο φόρο και εμφανίστηκε βέβαιος ότι «αν το σχέδιο το οποίο θα έρθει στη Βουλή έχει τα ίδια στοιχεία με το προηγούμενο δεν πρόκειται να περάσει».

«Να κάνει σοβαρά και αξιόπιστα τη δουλειά του το ΠΑΣΟΚ, είναι χρέος του και για μεγάλο διάστημα δεν το έκανε, (…) όχι για να διαφοροποιηθούμε και να κάνουμε θόρυβο, αλλά για να πάμε σε πολιτικές που θα ελαφρύνουν τους αδύναμους όπως στον ενιαίο φόρο ακινήτων για να περάσει μια άποψη πιο κοντά σε αυτό το οποίο θέλουμε» σημείωσε.

Το ΠΑΣΟΚ οφείλει να δει τις συμμαχίες που θα διαμορφώσει στο εσωτερικό και το εξωτερικό μέτωπο, και να μη μιλάει γενικόλογα για προοδευτική λύση σημείωσε ο βουλευτής.

«Ο κόμπος έφτασε στο χτένι να διαμορφώσουμε συμμαχίες στο εξωτερικό κυρίως. Επιβλήθηκαν μέτρα από τους νεοφιλελεύθερους στην Ευρώπη. Δεν υπάρχουν αδιέξοδα υπάρχει άλλος δρόμος. Πρέπει να διαμορφώσουμε ευρωπαϊκό και εθνικό προοδευτικό μέτωπο» τόνισε ο κ. Μωραΐτης.

«Οι βουλευτές, κυρίως του ΠΑΣΟΚ, έχουν να επιλέξουν μεταξύ μιας κακής κυβέρνησης και του άλματος στο κενό που μας προτείνει ο Τσίπρας».

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By