Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μωραϊτάκης: Θα εκπροσωπήσω επάξια την αγορά

Όσοι αδικήθηκαν θα τύχουν κάθε προσπάθειας αποκατάστασης της αδικίας

MORAITAKHSEXO_552_355

Τη υπόσχεσή του ότι θα εκπροσωπήσει επάξια επάξια την αγορά και όλους όσοι απασχολούνται σ” αυτήν, είτε ως εργαζόμενοι είτε ως στελέχη είτε ως επιχειρηματίες, έδωσε με σχετική ανακοίνωσή του ο βουλευτής της ΝΔ και πρόεδρος του Συνδέσμου Μελών Χρηματιστηρίων Αθηνών (ΣΜΕΧΑ), Αλέξανδρος Μωραϊτάκης, που αντικατέστησε τον Ανδρέα Ψυχάρη.

Ακόμη, διαβεβαίωσε τους επενδυτές, τους ομολογιούχους, τους ζημιωθέντες της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ και όσους αδικήθηκαν, ότι θα τύχουν κάθε προσπάθειας αποκατάστασης της αδικίας που προκλήθηκε.

Τέλος, ο κ. Μωραϊτάκης τονίζει ότι θα συνεργαστεί με τους υπουργούς και τους φορείς «για να έρθει η ανάπτυξη στον τόπο μας με μέτρα που δεν έχουν δημοσιονομικό κόστος και να γίνει η Ελλάδα διεθνές κέντρο παροχής υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ψυχάρης, παραιτήθηκε σήμερα Παρασκευή στη διάρκεια της ψηφοφορίας για την εξαίρεση του ΕΝΦΙΑ από τις 100 δόσεις.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε άφησε αιχμές για τη λειτουργία της Κ.Ο. της ΝΔ αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Όταν εισήλθα για πρώτη φορά στη Βουλή τον Μάιο του 2012 πίστευα ότι εντάσσομαι σε μια ομάδα πολιτικών στελεχών που μπορούν να συζητούν για τα προβλήματα της χώρας με σεβασμό του ενός προς τον άλλο και που εργάζονται από κοινού για τη σταθεροποίηση και την ανάπτυξη της χώρας. Έπειτα από δυόμισι χρόνια διαπίστωσα ότι είμαι απλώς ρομαντικός».

By