Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μώραλης: Εξεύρεση λύσης για τα οικονομικά προβλήματα Πειραιά

«Σκοπός της νέας δημοτικής αρχής είναι να υπάρξει μια βιώσιμη λύση για τα χρέη του παρελθόντος»

 

giannis-moralis

Με σκοπό την εξεύρεση λύσης για την άσχημη οικονομική κατάσταση του δήμου Πειραιά, ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης πραγματοποίησε συνάντηση με τον πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, Αλέξανδρο Κρητικό, καθώς και με τον αντιπρόεδρο, Χρήστο Μήτρεντσε.

Ο κ. Μώραλης έβαλε στο τραπέζι των συζητήσεων το δάνειο ύψους 13.000.000 που έχει ο Δήμος Πειραιά στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, καθώς η κατάσταση του Δήμου κρίνεται εξαιρετικά δυσχερής.

Η διοίκηση του Ταμείου αντιμετώπισε θετικά την πρόθεση του δημάρχου Πειραιά για την επίλυση του μεγάλου αυτού ζητήματος και μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεταιθ να κατεθεί συγκεκριμένη πρόταση προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων.

Εξερχόμενος από την συνάντηση ο κ. Μώραλης δήλωσε ότι σκοπός της «νέας δημοτικής αρχής είναι να υπάρξει μια βιώσιμη λύση για τα χρέη του παρελθόντος, που αποτελούν μεγάλο βάρος για το Δήμο Πειραιά και τους δημότες.» και προσέθεσε: «Όλες οι προσπάθειές μας έχουν ως κύριο στόχο την οικονομική εξυγίανση και τη διασφάλιση της αναπτυξιακής προοπτικής του Δήμου Πειραιά».

By