Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Νέα Γενιά Ζηρίδη: To iPad School είναι γεγονός

Πρόκειται για ένα σχολείο που πραγματοποιεί το 50% των μαθημάτων του μέσα από τα ατομικά iPad των μαθητών και τους διαδραστικούς πίνακες Apple – TV

ziridiA

Την δημιουργία i-Padschool εγκαινίασαν τα εκπαιδευτήρια Ζηρίδη  συμμετέχοντας, έτσι, ενεργά στην νέα ψηφιακή εκπαίδευση. Πρόκειται για ένα σχολείο που πραγματοποιεί το 50% των μαθημάτων του μέσα από τα ατομικά i-Pad των μαθητών και τους διαδραστικούς πίνακες Apple – TV, αποδεικνύοντας ότι η Νέα Γενιά Ζηρίδη συνεχίζει να πρωτοπορεί, συνεχίζοντας την ιστορική παράδοση 80 ετών. Μάλιστα, Το iPad School πραγματοποιείται από την Δ’ Δημοτικού μέχρι και τη Β’ Γυμνασίου.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, στόχος του i-Pad School είναι η ανάπτυξη πολλών προσωπικών και κοινωνικών δεξιοτήτων των μαθητών, όπως η δημιουργικότητα, η καινοτομία και η έρευνα, η σφαιρική και κριτική σκέψη καθώς και η συνεργασία και η ομαδικότητα μέσα από τις μοναδικές δυνατότητες που προσφέρουν τα i-Pads.

Άλλωστε, η ένταξη και εισαγωγή των νέων τεχνολογιών στις αίθουσες, αποτελεί αίτημα της ψηφιακής εποχής για κινητοποίηση των μαθητών και αποτελεσματικότερη πρόσληψη και αφομοίωση της γνώσης. Το iPadSchool, ενεργοποιεί το ευχάριστο παιχνίδι της γνώσης και παράλληλα εξοικειώνει τους μαθητές στην χρήση ενός σημαντικού μελλοντικού τους επαγγελματικού εργαλείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο του i-PadSchool, κάθε μαθητής δημιουργεί το δικό του περιεχόμενο στο προσωπικό του iBook και το μοιράζεται με άλλους μαθητές δημιουργώντας νέο διαδραστικό περιεχόμενο μέσα από διάφορα εκπαιδευτικά και παιδαγωγικά projects που συνεισφέρουν ενεργά στη μάθηση και στην πολυδιάστατη καλλιέργεια των μαθητών.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By