Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Νέα διάκριση για την Eurobank Equities

Βράβευση από την έρευνα Extel της Thomson Reuters

trapeza-eurobank

Την πρώτη θέση μεταξύ των χρηματιστηριακών που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά – με μερίδιο αγοράς στο Χ.Α. 15,6% – κατέλαβε για πέμπτη συνεχή χρονιά, το 2013, η Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ.

«Το 2013 ήταν χρονιά πολλαπλών επιτυχιών για την εταιρεία, με τη Διεύθυνση Ανάλυσης να καταλαμβάνει την πρώτη θέση μεταξύ των Τμημάτων Ανάλυσης που καλύπτουν την ελληνική χρηματιστηριακή αγορά, στην ετήσια έρευνα Extel της Thomson Reuters. Παράλληλα και για δεύτερη συνεχή χρονιά μέλος της ομάδας αναδείχτηκε ο καλύτερος χρηματιστηριακός αναλυτής μεταξύ των χρηματιστηριακών αναλυτών που παρακολουθούν την ελληνική αγορά. Στην ίδια έρευνα, διακρίσεις επίσης απέσπασαν η  Διεύθυνση Πωλήσεων Θεσμικών Επενδυτών», σημειώνει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Κομβικής σημασίας για την εμπιστοσύνη των θεσμικών πελατών της Eurobank Equities θεωρείται επίσης η αποτελεσματικότητα που επέδειξαν οι Διευθύνσεις Θεσμικών Επενδυτών και Εκτέλεσης Συναλλαγών της Εταιρίας κατά την αναδιάρθρωση των δεικτών του MSCI, εκτελώντας επιτυχώς μεγάλο μέρος των συναλλαγών που προέκυψαν από αυτή.

Τέλος, σημαντική συνεισφορά στις επιδόσεις της εταιρείας  είχαν η Διεύθυνση Ειδικής Διαπραγμάτευσης της Eurobank Equities (Market Making) – που παρέχει ρευστότητα σε 15 μετοχές και 34 παράγωγα προϊόντα – και η Διεύθυνση Διαχείρισης Ίδιων Κεφαλαίων (proprietary trading) βασιζόμενες στην πολυετή εμπειρία τους αλλά και τη χρήση τεχνολογίας νέας γενιάς.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By