Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Ραχήλ Μακρή προαναγγέλλει τη στήριξη των ΑΝΕΛ στην υποψηφιότητα του Θ. Καρυπίδη

Δεν έχουν τέλος οι γκρίνιες και οι κόντρες στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για τις επιλογές των υποψηφίων στις περιφέρειες

karipidis1Ο Πάνος Λάμπρου και η Μάνια Μπαρσέφσκι ζήτησαν την έκτακτη σύγκληση του οργάνου για να επανεξετάσει τις υποψηφιότητες του κόμματος στη Δυτική Μακεδονία, δηλαδή του Θεόδωρου Καρυπίδη, γιατί όπως ισχυρίζονται όταν προφυλακίστηκαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής έκανε μία φιλοχρυσαυγίτικη ανάρτηση στο facebook.

Αυτό πάντως δεν εμπόδισε τη βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή να δηλώσει την πεποίθησή της ότι το κόμμα της θα στηρίξει την υποψηφιότητα του κ. Καρυπίδη στη Δυτ. Μακεδονία, δίνοντας τροφή τα σενάρια περί συμφωνίας ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛΛ να συνεργαστούν στις επικείμενες περιφερειακές και δημοτικές εκλογές.

Ο κ. Καρυπίδης έγραψε στο facebook:

«Τώρα που η Χρυσή Αυγή μπήκε στην στενή, ο Ελληνικός λαός θα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, θα έχει λύσει όλα τα προβλήματα του και ευτυχισμένος θα απολαμβάνει την σωτηρία της δημ(ι)οκρατία τους. Οι φόροι θα μειωθούν δραστικά, οι μισθοί θα γίνουν βιώσιμοι, οι θέσεις εργασίας θα έρχονται κατά χιλιάδες, (ο Βενιζέλος υποσχέθηκε… 900.000 θέσεις εργασίας ), τα νοσοκομεία θα ανοίξουν για τον κόσμο και όχι μόνο για τους λαθρομετανάστες, τα σχολεία θα έχουν αρκετούς καθηγητές για να διδάξουν και προπαντός τα Εθνικά μας θέματα θα επιλυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Καλό μεσημέρι!»

karipidis-470

By