Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νέα καταστήματα από τα ΑΒ Βασιλόπουλος

Δημιουργία μερικών δεκάδων θέσεων εργασίας από την εταιρία

vasilopoulos

Στα εγκαίνια νέων καταστημάτων προχώρησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα τα ΑΒ Βασιλόπουλος.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρίας, »την Πέμπτη 10 Απριλίου, ξεκίνησε η λειτουργία του νέου εταιρικού καταστήματος στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου. Το ολοκαίνουργιο «ΑΒ Βασιλόπουλος… και του πουλιού το γάλα» βρίσκεται επί της οδού Αχιλλέως 10, διαθέτει 800 τ.μ. χώρο πώλησης, 9 θέσεις στάθμευσης και απασχολεί 35 άτομα προσωπικό.

Παράλληλα, στο δίκτυο καταστημάτων συνεργατών (franchise) προστέθηκαν δύο νέα ΑΒ Food Market και ένα AB Shop & Go.

Το πρώτο ΑΒ Food Market κατάστημα, που εγκαινιάστηκε στις 08/04, ανήκει στην εταιρεία «Thira Foods Υπεραγορές Α.Ε»,  διαθέτει 600 τ.μ. χώρο πώλησης σε ένα επίπεδο, 4 ταμεία, parking 60 θέσεων και απασχολεί 23 άτομα προσωπικό.

Στις 8 Απριλίου έγιναν και τα εγκαίνια του νέου καταστήματος AB Shop & Go, που βρίσκεται στο Χαϊδάρι, επί της  λεωφόρου Αθηνών – Καβάλας 292, εντός των εγκαταστάσεων του πρατηρίου καυσίμων της Shell. Το νέο AB Shop & Go, αποτελεί το τέταρτο, κατάστημα της εταιρείας που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα με περισσότερους από 800 κωδικούς προϊόντων διαφόρων κατηγοριών. Το κατάστημα καλύπτει τις ανάγκες του καταναλωτή σε ένα χώρο πώλησης 75 τ.μ., με προϊόντα όπως επιλεγμένα γαλακτοκομικά, βασικά είδη παντοπωλείου, γρήγορο φαγητό, «παγωμένα αφεψήματα», νερά, αναψυκτικά, μπύρες, προϊόντα κάβας και σνακ, καθώς και είδη καπνού και έτοιμου καφέ.

Τέλος, στις 12/04, άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό, στην περιοχή της Κυπαρισσίας, το νέο ΑΒ Food Market, που ανήκει στην εταιρεία «Kast Foods Υπεραγορές ΑΕ. Το νέο κατάστημα διαθέτει 720 τ.μ. χώρο πώλησης σε 2 επίπεδα, 4 ταμεία και απασχολεί 20 άτομα προσωπικό

By