Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νέα κόντρα ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ για το ευρώ

Νέα αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ξέσπασε με αφορμή τις δηλώσεις του Γιάννη Δραγασάκη, αλλά και του υποψηφίου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλη Γλέζου

euro

Νέα αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ξέσπασε με αφορμή τις δηλώσεις του Γιάννη Δραγασάκη, αλλά και του υποψηφίου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλη Γλέζου, με την Κουμουνδούρου να απαντά σε υψηλούς τόνους.

«Ο κ. Δραγασάκης λέει πως η χώρα, με κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να βρεθεί σε αδιέξοδο. Ανακοινώνει πως θα κάνουν … “whatever it takes”. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γλέζος επαναφέρει σήμερα το θέμα της δραχμής, λέγοντας ότι “δεν έχει σημασία για το ΣΥΡΙΖΑ η μορφή του χρήματος (ευρώ ή δραχμή)” [Βήμα FM]. Προφανώς, και οι δυο εννοούν αυτό που αναφέρει η προγραμματική διακήρυξη του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές, δηλαδή στάση πληρωμών, χρεωκοπία και επιστροφή στη δραχμή!» επισημαίνει η ΝΔ.

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ . «Η απόλυτη διαστρέβλωση έχει γίνει το συνώνυμο των ανακοινώσεων του κόμματος Σαμάρα. Πρόκειται για ένα ξαναζεσταμένο φαί που το σερβίρουν κάθε μέρα, όσο όμως πλησιάζουμε στις εκλογές έχει αρχίσει και βρομάει. Η ήττα τους πλησιάζει και θα είναι βαριά» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του.

By