Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νέα προγράμματα χρηματοδότησης από την Mercedes-Benz

Δύο επιδοτούμενα προγράμματα χρηματοδότησης, διαθέτει πλέον η Mercedes-Benz Financial Services (MBFS), η εταιρεία χρηματοδοτικών υπηρεσιών της Mercedes-Benz Ελλάς.

welcome-08

Τα προγράμματα αυτά είναι τα “Welcome ALL INCLUSIVE” & “smart FOR you” τα οποία προσφέρονται μέσω της συνεργαζόμενης με την ΜΒFS τράπεζας FGA Bank, ώστε όλοι να μπορούν πλέον να απολαμβάνουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες Mercedes-Benz.

Το πρόγραμμα “Welcome ALL INCLUSIVE” προσφέρεται για όλα τα καινούργια επιβατικά αυτοκίνητα A-Class, B-Class, C-Class, CLA &GLA με κινητήρα 1.600 και 1.500κ.εκ. βενζίνης και πετρελαίου, ενώ το πρόγραμμα “smart FOR you” προσφέρεται για όλα τα καινούργια επιβατικά αυτοκίνητα smart fortwo, smart forfour & smart electric edition. Και τα δύο προγράμματα αφορούν ιδιώτες ή ελεύθερους επαγγελματίες πελάτες, στους οποίους δίνεται η δυνατότητα αποπληρωμής εναλλακτικά σε 36/48 ή 60 ισόποσες δόσεις + 1 τελευταία μεγάλη δόση (Balloon) η οποία ισοδυναμεί με την υπολειμματική αξία του οχήματος στο τέλος της χρηματοδότησης. Με την αποπληρωμή και της τελευταίας ισόποσης δόσης ο πελάτης έχει τις εξής εναλλακτικές επιλογές:

1.Εξόφληση της τελευταίας μεγάλης δόσης και απόκτηση της κυριότητας του οχήματος

2.Αναχρηματοδότηση της τελευταίας μεγάλης δόσης (Balloon) με τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στην Τράπεζα κατά την περίοδο αυτή

3.Επιστροφή του οχήματος στο Διανομέα βάσει συγκεκριμένων προϋποθέσεων επαναγοράς

Ενδεικτικά, η μηνιαία δόση για την A160 CDI ανέρχεται στα €199 ενώ για την CLA 180 CDI διαμορφώνεται στα €299 και σε αυτές περιλαμβάνονται επιπρόσθετα οι υπηρεσίες:

• Συντήρηση 2ετών/Συμβόλαιο συντήρησης Compact Plus

• Ασφάλιση 6μηνών

• Επέκταση εγγύησης 2 ετών

• Προστασία δανείου

Αντίστοιχα, η μηνιαία δόση για το smart fortwo ανέρχεται στα €99!

Με το πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα δίνεται η ευκαιρία σε όλους να αποκτήσουν όποιο αυτοκίνητο πληροί τις επιθυμίες και ανάγκες τους από τη νέα γκάμα compact αυτοκινήτων της Mercedes-Benz καθώς και τα νέα smart με μία ιδιαίτερα χαμηλή μηνιαία δόση και να απολαύσουν τους ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους χρηματοδότησης διατηρώντας το πλεονέκτημα των πολλαπλών επιλογών στη λήξη της χρηματοδότησης.

Περισσότερες πληροφορίες στο Δίκτυο Εξουδιοτημένων Διανομέων Mercedes-Benz & smart.

By