Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Νέα συμφωνία του ΟΠΑΠ με την Intralot

Μέχρι το καλοκαίρι του 2018 η νέα σύμβαση

ÁÐÏÊÑÁÔÉÊÏÐÏÉÇÓÇ ÊÔÇÑÉÏ ÏÐÁÐ ÉÄÉÙÔÉÊÏÐÏÉÇÓÇ ÐÙËÇÓÇ ÏÉÊÏÍÏÌÉÁ

Την υπογραφή, μετά από διαπραγματεύσεις, νέου συμβολαίου τεχνολογικού παρόχου με την Intralot ανακοίνωσε ο ΟΠΑΠ. 

Η νέα σύμβαση έχει αναδρομική ισχύ από την 1η Απριλίου 2014 και λήγει στις 31 Ιουλίου του 2018. 

«Το νέο συμβόλαιο εξασφαλίζει την αδιάλειπτη λειτουργία των συστημάτων της ΟΠΑΠ, ενώ επιτυγχάνει καλύτερους οικονομικούς όρους και διευρυμένες υπηρεσίες σε σχέση με την προηγούμενη συμφωνία» αναφέρει στην ανακοίνωση ο ΟΠΑΠ.

H ανακοίνωση της Intralot 

Η INTRALOT ανακοίνωσε ότι υπέγραψε συμβόλαιο τεχνολογικού παρόχου με την ΟΠΑΠ ΑΕ. Η εταιρεία θα αναλάβει την υλοποίηση των νέων Κεντρικών Συστημάτων, θα παρέχει εξοπλισμό και λογισμικό καθώς και υπηρεσίες για τη λειτουργία, τη συντήρηση, την τεχνική υποστήριξη και την διαρκή εξέλιξή του συστήματος. Το νέο συμβόλαιο ισχύει αναδρομικά από την 1/4/2014 και λήγει στις 31/7/2018.

Το συμβόλαιο περιλαμβάνει την παροχή της χρήσης του εξοπλισμού και του λογισμικού των Κεντρικών Συστημάτων, τη μετάβαση όλων των δεδομένων και των λειτουργιών τους στο νέο Εξελιγμένο Κεντρικό Σύστημα, την αναβάθμιση του LOTOS O/S, την παραχώρηση των αδειών χρήσεως του λογισμικού του και συγκεκριμένα της πλατφόρμας αθλητικού στοιχήματος iFLEX, του συστήματος Data Warehouse καθώς και του συστήματος Player Club.

Επιπλέον, η INTRALOT θα παρέχει υποστηρικτικές υπηρεσίες, που θα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την συντήρηση των Κεντρικών Συστημάτων και του λογισμικού τους, την on-site συντήρηση του εξοπλισμού και του λογισμικού των πρακτορείων, λοιπές υποστηρικτικές υπηρεσίες, Data Center Business Operation Support Services και τη διαρκή εξέλιξη του λογισμικού εφαρμογών. 

Τέλος, η INTRALOT θα παρέχει στην ΟΠΑΠ Α.Ε. εξοπλισμό Κεντρικού Συστήματος.

O διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT, κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, δήλωσε: «Είμαστε ικανοποιημένοι που θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στον παλαιότερο πελάτη μας την πρωτοποριακή τεχνολογία μας. Στόχος μας είναι να υποστηρίξουμε τις προσπάθειες της νέας Διοίκησης της ΟΠΑΠ να συνεχίσει τον εκσυγχρονισμό της ελληνικής αγοράς τυχερών παιχνιδιών και να προσφέρει στους παίκτες μοναδικές ψυχαγωγικές εμπειρίες.»

» Οι καινοτόμες λύσεις της INTRALOT εγγυώνται την είσοδο της ΟΠΑΠ σε μία νέα εποχή έχοντας τα εχέγγυα της πιο προηγμένης και ασφαλούς τεχνολογίας του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών».

By