Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νέα τιμολόγια ΔΕΗ για επιχειρήσεις

Με δυνατότητα αναδρομικής ισχύος από την 1.1.2013

dehΤη νέα της τιμολογιακή πολιτική για βιομηχανίες και μεγάλες επιχειρήσεις ανακοίνωσε που τροφοδοτούνται από το δίκτυο μέσης και υψηλής τάσης ανακοίνωσε σήμερα η ΔΕΗ.

Από τα νέα τιμολόγια εξαιρούνται τα νοικοκυριά και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις που ηλεκτροδοτούνται από το δίκτυο χαμηλής τάσης.

Πρόκειται για συνολικά 15 νέα τιμολόγια τα επτά υψηλής τάσης και τα υπόλοιπα 8 μέσης, που προβλέπουν εκπτώσεις ανάλογα με το ύψος της ετήσιας κατανάλωσης ενέργειας ενώ δίδεται η δυνατότητα για αναδρομική ισχύ τους από την αρχή του έτους.

Εκτός από το μέγεθος της κατανάλωσης τα νέα τιμολόγια λαμβάνουν υπόψιν διαφορετικά καταναλωτικά προφίλ ζήτησης των πελατών (όπως είναι π.χ. η εποχιακή ζήτηση ή η διακύμανση κατά τη διάρκεια της ημέρας), και ικανοποιούν αιτήματα πελατών, όπως χρέωση ισχύος ανά μήνα ή δεκαήμερο και συσχέτιση με τον συντελεστή χρησιμοποίησης στη μέση τάση.

Ειδικότερα: 

Στη Μέση Τάση (Μ.Τ.) προσφέρονται τέσσερα (4) γενικής χρήσεως τιμολόγια και τέσσερα (4) ειδικά τιμολόγια για μεγάλους βιομηχανικούς κυρίως πελάτες με ετήσια κατανάλωση ανά παροχή μεγαλύτερη από 13 GWh, τα οποία, λαμβάνοντας υπόψη την καταναλωτική τους συμπεριφορά, οδηγούν σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή ρεύματος,

· Στην Υψηλή Τάση (Υ.Τ.) τα νέα τιμολόγια διασφαλίζουν επίσης ανταγωνιστικό επίπεδο τιμής της MWh.

Υπογραμμίζεται ότι, τα τιμολόγια της Υψηλής Τάσης και τα ειδικά τιμολόγια της Μέσης Τάσης προσφέρονται για υπογραφή σύμβασης με ισχύ μέχρι 31.12.2014 και θα έχουν, εφόσον το επιθυμεί ο πελάτης, αναδρομική ισχύ από 1.1.2013.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By