Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Νέες αλλαγές στην Εθνική: εκτός Σωκράτης-Σάλπι, μέσα Κολοβός, Βύντρα

Μιλάμε για γκαντεμιά… Κρατώντας το πόδι και σφίγγοντας τα χείλη αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης του αγώνα της Ντόρντμουντ με την Γκλάντμπαχ (εκεί όπου η ομάδα του Κλοπ πήρε, επιτέλους, νίκη –με ένα απίστευτο αυτογκόλ μάλιστα). Ο Σωκράτης τέθηκε νοκ άουτ.

pegasus_LARGE_t_1041_106344389Νωρίτερα, στην εικόνα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό αλλά και την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο, εύκολα διαπίστωνες την ύπαρξη ενός ακόμη προβλήματος…

Εν τέλει, ο ομοσπονδιακός τεχνικός υποχρεώθηκε σε δύο ακόμη αποκλεισμούς παικτών από την αποστολή για το αγώνα (επίσημο) με τα νησιά Φερόες, την Παρασκευή, αλλά και το φιλικό με τη Σερβία, τέσσερις ημέρες μετά.

Εκτός Εθνικής λοιπόν και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Στη θέση τους ο Ρανιέρι με τον Καραγκούνη κάλεσαν Δημήτρη Κολοβό και Λουκά Βύντρα.

Σχεδόν ένα 24ωρο πριν, θυμίζουμε, ο Ιταλός ομοσπονδιακός είχε υποχρεωθεί σε δύο άλλες αντικαταστάσεις. Έστειλε προσκλητήριο στον 24χρονο μέσο του Παναθηναϊκού Θανάση Ντίνα και στον 23χρονο Χρήστο Τασουλή, αριστερό μπακ του Πανιωνίου. Οι δυό τους έπαιρναν τη θέση των Χολέμπας και Φορτούνη. Ο Ρανιέρι προχώρησε σ αυτές τις αλλαγές γιατί ο Χολέμπας είναι τραυματίας, ενώ ο Φορτούνης βρέθηκε εκτός των πλάνων του Μίτσελ για τον χθεσινό αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό.

By