Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Νέες αφορμές για ένα τέλειο ρόφημα

Τα Starbucks σε προ(σ)καλούν να γευθείς το νέο τους απολαυστικό ρόφημα Cinnamon Dolce Latte, την εξέλιξη του παγκοσμίως αγαπημένου Starbucks Latte, με την προσθήκη μιας γευστικής πινελιάς από κανέλα.

starbucksAΗ έντονη γεύση του Espresso Roast, με τη γλυκύτητα από το σιρόπι κανέλας και το φρέσκο γάλα στον ατμό συνθέτουν ένα ρόφημα απολαυστικό,το οποίο, με ή χωρίς σαντιγί, σίγουρα θα ικανοποιήσει τις αισθήσεις και του πιο απαιτητικού λάτρη του καφέ. Το Cinnamon Dolce Latte απολαμβάνεται ζεστό ή κρύο – για όσους ανυπομονούν να καλωσορίσουν ανοιξιάτικες μέρες – και συνδυάζεται ιδανικά με το νέο Chocolate Torte, το γευστικό σοκολατένιο επιδόρπιο με ανάλαφρη γεύση σοκολάτας και πλούσια υφή, που δεν περιέχει αλεύρι και είναι ιδανικό ακόμα και για όσους έχουν δυσανεξία στη γλουτένη.

Guatemala Casi Cielo: όπως μαρτυράει και το όνομά του, αυτός ο καφές είναι «σχεδόν παράδεισος». Ο Guatemala Casi Cielo είναι ένα χαρμάνι από τις 4 καλύτερες καλλιέργειες καφέ της Λατινικής Αμερικής, με πλούσια γεύση, απαλό σώμα και διακριτικούς αρωματικούς τόνους λεμονιού και κακάο. Συνδυάζεται ιδανικά με σοκολάτα, καραμέλα, λεμόνι και ξηρούς καρπούς.

Starbucks Ethiopia: ποικιλία espresso με γευστικές νότες μαύρης σοκολάτας, μπαχαρικών και εσπεριδοειδών. Προσφέρεται ως δεύτερη επιλογή espresso σε κάθε ρόφημα που επιλέγουμε στα Starbucks για μια πιο ήπια γεύση καφέ, αλλά και ως καφές σε κόκκους. Οι Starbucks barista μπορούν να μας τον αλέσουν ανάλογα με τη μηχανή καφέ που διαθέτουμε, για να απολαμβάνουμε πάντα Starbucks καφέ, ακόμα και στο σπίτι ή στο γραφείο.

Κάθε μέρα κρύβει στα Starbucks μια ασύγκριτη εμπειρία καφέ! Με αποκλειστικές γεύσεις που μας απογειώνουν, με άρτια εκπαιδευμένους barista που με τεχνογνωσία και πάθος προσφέρουν το κάθε ρόφημα ακριβώς όμως μας αρέσει, με ένα περιβάλλον που χαλαρώνει & ψυχαγωγεί. Μια εμπειρία που διαθέτει όλα τα συστατικά που συνθέτουν την ιδανική σχέση ποιότητας, ποσότητας και τιμής, για όλους εμάς, μόνο στα Starbucks!

(Visited 1 times, 1 visits today)
By