Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Νέες κινητοποιήσεις στις συγκοινωνίες

Ταλαιπωρία περιμένει το επιβατικό κοινό την Τρίτη και την Τετάρτη

metro_apergia800

Μετ” εμποδίων θα γίνονται από αύριο, Τρίτη, οι μετακινήσεις στα μέσα μεταφοράς. Οι εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο πραγματοποιούν στάση εργασίας εν όψει της γενικής απεργίας από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη.

Τρίτη: ΟΣΕ και Προαστιακός

Συγκεκριμένα την Τρίτη από τις 9 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι θα είναι ακινητοποιημένα τα τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος, λόγω της στάσης εργασίας που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ).

Οι εργαζόμενοι θα συγκεντρωθούν στο ΣτΕ, όπου θα συζητηθεί η αίτηση ακύρωσης της μεταβίβασης των μετοχών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο ΤΑΙΠΕΔ.

Τα πρωινά δρομολόγια θα ματαιωθούν, ενώ τις ώρες της στάσης εργασίας δεν θα γίνεται η μετακίνηση με τους συρμούς του Μετρό από Δ.Πλακεντίας προς Αεροδρόμιο και αντίστοιχα.

Τετάρτη: Κανονικά μετρό, τραμ και ηλεκτρικός – Προβλήματα σε ΟΣΕ, Προαστιακό, λεωφορεία και τρόλεϊ

Την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ και τον Προαστιακό θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία, στο πλαίσιο της κινητοποίησης της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Την ίδια ημέρα, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινούνται από τις 09:00 έως τις 21:00. Το Μετρό, το Τραμ και ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος θα κινούνται κανονικά ολόκληρη την ημέρα.

Στην απεργία συμμετέχουν οι καθηγητές, οι ναυτεργάτες και οι εργαζόμενοι στους Δήμους.

Η απεργιακή συγκέντρωση των ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 στο Πεδίον του Αρεως. Ξεχωριστή συγκέντρωση στις 10:30 διοργανώνει το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By