Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Νέος πρόεδρος του ΔΣΑ ο Βασίλης Αλεξανδρής

Με πλειοψηφία εξελέγη για τη θέση του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας, ο Βασίλης Αλεξανδρής

alexandris800_040314
Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών θα είναι για την επόμενη τετραετία ο Βασίλης Αλεξανδρής για την επόμενη τετραετία, καθώς στον δεύτερο γύρο των εκλογών έλαβε ποσοστό 70,67% (5.755 σταυροί) ενώ ο αντίπαλός του Γιάννης Αδαμόπουλος έλαβε ποσοστό 29,33% (2.388 σταυροί).

Ο κ. Αλεξανδρής σε ανακοίνωσή του δήλωσε ότι «το σημερινό εκλογικό αποτέλεσμα δεν είναι προσωπικό». Όπως τόνισε, το δημιούργησε η βούληση των δικηγόρων:
«Αν το αποτέλεσμα αυτό χρεωθεί σε πρόσωπα, θα είναι ηθελημένη παρερμηνεία της γνήσιας βούλησης των δικηγόρων. Δεν είναι ημέρα αποτίμησης, σφαλμάτων και λαθών. Ειναι ημέρα κορύφωσης της απόφασης των δικηγόρων να αλλάξουν κεφάλαιο, να πάνε σε άλλη εποχή» είπε και πρόσθεσε: «Οι διεκδικήσεις μας θα συντελεστουν με άλλους πολιτικούς και συνδικαλιστικούς όρους. Θελουμε, ξέρουμε και μπορούμε να αλλάξουμε την καθημερινότητα, να αυξήσουμε το κύρος και να καθιερώσουμε την αξιοπρέπεια μας. Την απόφαση αυτή θελουμε να την πάρουμε και την υλοποιήσουμε όλοι μαζί. Χωρίς διαχωρισμούς».
Ακόμη σημείωσε ότι το σημερινό αποτέλεσμα δεν αποτελεί έπαθλο για κανένα κομματικό σχηματισμό και διαβεβαίωσε ότι «θα περιφρουρήσουμε με κάθε τροπο την αυτοτέλεια μας».

By