Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Νέο βίντεο: Δείτε πώς ξεκίνησε η δολοφονική πορεία του Smart στην Πέτρου Ράλλη

Τα δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσει η τραγωδία στην Πέτρου Ράλλη που κόστισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους κατέγραψε βίντεο από κάμερα ασφαλείας.

11

Στο βίντεο, που παρουσιάστηκε στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA, έχει καταγραφεί η στιγμή που το μικρό Smart ξεκινά τη φρενήρη πορεία του προσκρούωντας σε ένα ταξί, όπως δήλωσε στο protothema ο ταξιτζής Γιώργος Μίγιας.

Ο 27χρονος Αλβανός οδηγός του Smart φαίνεται να βρίσκεται στην αριστερή λωρίδα της Πέτρου Ράλλη όταν ξαφνικά αποφασίζει να περάσει από δεξιά το ταξί αλλά λόγω των παρκαρισμένων αυτοκινήτων συνεχίζει την τρελή πορεία του επιχειρώντας νέα προσπέραση από αριστερά αυτή τη φορά.

«Σκέφτηκα πως του έχουν σπάσει τα φρένα. Εγώ φρενάρω, με ακουμπάει για τρίτη φορά και φαντάσου πως το ταξί γύρισε και λίγο. Αφού με έστριψε, έφυγε από τα αριστερά μου. Δεν σταμάτησε ούτε δευτερόλεπτο. Έκοψε τιμόνι αριστερά και έφυγε κατευθείαν. Δεν σταμάτησε, ούτε γύρισε να κοιτάξει», είπε  o κύριος Μίγιας.

Στη συνέχεια το μικρό αυτοκίνητο εμφανίζεται να περνάει με κόκκινο το φανάρι στο ύψος του Ρουφ για να ξεκινήσει τη δολοφονική – όπως αποδείχθηκε – πορεία του που προκαλεσε τον χαμό τριών ανθρώπων.

[video_embed][/video_embed]

Δείτε το πρώτο βίντεο-ντοκουμέντο , στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα η τρελή πορεία του Smart που σκόρπισε το θάνατο, μόλις λίγα λεπτά πριν γίνει το μακελειό

By