Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Νίκη-θρίαμβος για την Ατλέτικο: 2-1 τη Ρεάλ στο Μπερναμπέου…

Θρίαμβος της Ατλέτικο Μαδρίτης με 2-1 επί της Ρεάλ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Primera Division!

atlΠραγματικά τρομάζει αυτή η Ατλέτικο που, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του Champions League (με τον Ολυμπιακό) επικράτησε της «βασίλισσας» και μάλιστα μέσα στο σπίτι της, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά: οι «ροχιμπλάνκος» να νικούν για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο πρωτάθλημα μέσα στην έδρα του μεγάλου τους αντιπάλου.
Το σκορ άνοιξε ο Τιάγκο Μέντες στο 10′ και «απάντησε» ο Κριστιάνο στο 28′ με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Η Ατλέτικο πήρε ξανά το προβάδισμα στο 76′, αυτήν την φορά με τον Αρντά Τουράν, με τον Τούρκο να χαρίζει το «διπλό» στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε (που ήταν στην εξέδρα λόγω τιμωρίας) με πλασέ μέσα από την περιοχή.
Αυτή είναι η δεύτερη ήττα για την Ρεάλ σε μόλις 3 αγωνιστικές και μάλιστα συνεχόμενη, καθώς προερχόταν από το σοκ του 4-2 με την Σοθιεδάδ (από 0-2).
Ρεάλ Μαδρίτης: Kασίγας, Αρμπελόα (77′ Βαράν), Πέπε, Ράμος, Κοεντράο, Κροος, Μόντριτς, Κριστιάνο, Ροντρίγκες, Μπέιλ (72′ Ίσκο), Μπενζεμά (73′ Ερνάντες).
Ατλέτικο Μαδρίτης: Μογιά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Σικέιρα, Γκαρσία, Γκάμπι (61′ Τουράν), Τιάγκο, Κόκε, Μάντζουκιτς (78′ Σουάρεθ), Χιμένεθ (64′ Γκριεζμάν).

By