Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Νίκη ο Αστέρας στα Χανιά, πήρε βαθμό αν και με δέκα η Ξάνθη

Η ποιότητα κάποιων παικτών του Αστέρα έκανε τη διαφορά στον αγώνα με τον Πλατανιά, όπου οι Αρκάδες, με τον Φακούντο Πάρα δημιουργό και τον Μπαράλες σκόρερ τρία λεπτά πριν από το 90’ πανηγύρισαν τη νίκη.

pegasus_LARGE_t_1301_106375869

Απόλυτος κυρίαρχος στο πρώτο μέρος ήταν ο Πλατανιάς, με σημαντικές ευκαιρίες. Το σκηνικό άλλαξε στην επανάληψη όμως, με τον Αστέρα να πανηγυρίζει την σπουδαία νίκη.

Πλατανιάς: Ολίμπα, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Ιτούα, Νέπλιακ, Μαχαμάτ, Τέτε (88’ Φιγκέιρα), Μενδρινός, Τσουράκης, Τζίλβαν (67’ Μιλούνοβιτς) και Τόρες (78’ Ναζλίδης).

Αστέρας: Κοσίσκι, Παντελιάδης, Γκοϊάν, Λούι, Μάσα, Τιε Μπι (71’ Κουρμπέλης), Ουσέρο (66’ Γιαννιώτας), Ρόλε (83’ Μπαράλες), Φακούντο Πάρα, Μουνάφο και Σανκαρέ.

Πήρε πόντο με δέκα

Με δέκα αγωνιζόταν η Ξάνθη από το 32′ λόγω αποβολής του Φλίσκα, ωστόσο κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Νέα Σμύρνη.

thumbnailΗ Ξάνθη ευτύχησε να προηγηθεί πολύ νωρίς στο παιχνίδι με γκολ του Καπετάνου (στο 7′). Στο 32′, σε σύγχυση στην περιοχή της Skoda, έγιναν αλλεπάλληλα σουτ, ένα εκ των οποίων απέκρουσε με τα χέρια ο Φλίσκας. Ο αρχηγός της ακριτικής ομάδας είδε την κόκκινη κάρτα με τον Στυλιαρά να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Κολοβός ο οποίος δεν αστόχησε. Στο 90′ η Ξάνθη θα μπορούσε να πάρει το τρίποντο, όταν ο Λουσέρο με πλασέ στην κίνηση από πολύ κοντά ανάγκασε τον Γιαννακόπουλο στην επέμβαση του αγώνα. Στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, ο Λισγάρας έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι της ομάδας του, με τον Τασουλή να παίρνει το ριμπάουντ και προ κενής εστίας να την στέλνει άουτ.

Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Μητρόπουλος, Τασουλής, Παντίδος, Μπουμάλ (73′ Μασούρας), Γιάννου, Σιώπης, Κολοβός, Αργυρόπουλος, Μπούζας (61′ Ιμπαγάσα), Χατζηϊσαΐας.

Ξάνθη: Κυριακίδης, Μπέρτος (58′ Μπαξεβανίδης), Κομεσίδης, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Καπετάνος (72′ Ρενάν), Λισγάρας, Καρυπίδης, Ρούντι (46′ Ομπόντο).

By