Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Νίκη ο Ατρόμητος υπό το βλέμμα του Σα Πίντο -ισοπαλία στο Καυταντζόγλειο

Υπό το βλέμμα του νέου του τεχνικού, Ρικάρντο Σα Πίντο ο Ατρόμητος νίκησε 1-0 τον Ηρακλή Ψαχνών στην Εύβοια, στην πρεμιέρα του 5ου ομίλου του Κυπέλλου.

ÊÁÑÁÌÁÍÏÓ ÊÏÕÑÏÓ ÇÑÁÊËÇÓ ØÁ×ÍÙÍ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÊÕÐÅËËÏ 2014-2015)Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Κούρος με φωτοβολίδα έξω από τη μεγάλη περιοχή στο 75′, σε ένα χρονικό διάστημα στο οποίο οι Περιστεριώτες είχαν ευνοϊκό τον αέρα. Αλλωστε, ο δυνατός άνεμος που έπνεε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έκβασή της. Στο πρώτο παιχνίδι μετά το «διαζύγιο» με τον Γιώργο Παράσχο, ο Ατρόμητος είχε υπηρεσιακό τεχνικό στον πάγκο, τον Γιώργο Κορακάκη και το διάδοχό του στην εξέδρα. Ο Σα Πίντο κρατούσε σημειώσεις για τη νέα του ομάδα, με την οποία αναμένεται να κάνει ντεμπούτο το Σάββατο στον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ηρακλής Ψαχνών: Μελισσάς, Παληγεώργος, Παπαδόπουλος, Παλαιολόγος, Ραπτάκης (60′ Ντιέγκο Λόμπα), Μπακομήτρος, Γκεμίσης, Φλίγκος (83′ Ποσίνκοβιτς), Ράντι (90′ Δηλαβέρης), Νάκας, Γουόρντεν.

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Κούρος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ούμπιντες (90’+2′ Φάμπιο), Μπάλλας, Γεωργίου (52′ Πίτου Γκαρσία), Καραμάνος, Τάτος (78′ Δημούτσος), Παπάζογλου.

Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από το Καυτατζόγλειο ο Λεβαδειακός καθώς απέσπασε το 1-1 από τον Ηρακλή.

Μετά από προσωπική ενέργεια του Περόνε στο 9′ ο Σιατραβάνης με προβολή έκανε το 1-0. Ισοφάρισε ο Λεβαδειακός στο 60′ όταν ο Μπορνταγκαράι κατάφερε να νικήσει τον Χουάντερσον και να κάνει το 1-1.

Ηρακλής: Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Ζιαμπάρης, Σαραμαντάς, Ιντζόγλου (90+1′ Τόσκας), Πουρτουλίδης (75′ Αγγελούδης), Στάμου, Σιατραβάνης, Περόνε, Ρομάνο, Πασάς (57′ Κάσσος).

Λεβαδειακός: Πρζιρόβσκι, Σκέμπης, Πρόγιτς, Μάγκας, Τομάς, Σάντσες, Κονέ, Γκόμεζ, Νικολακάκης (46′ Βούκσεβιτς), Γιακουμάκης (76′ Κώτσιος), Μιλοσάβλιεβ (46′ Μπορνταγκαράι).

 

By