Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Νίκη στον πόντο για τον Παναθηναϊκό

Νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που δημιουργεί ελπίδες για το Final-4

panathinaikos788_230414

O αποφασιστικός Παναθηναϊκός πραγματοποιώντας ένα από τα πιο μυαλωμένα εφετινά ευρωπαϊκά παιχνίδια του κατάφερε να επιβληθεί 73-72 στην παράταση της ΤΣΣΚΑ (64-64 κ.α.) μέσα στο «φλεγόμενο» ΟΑΚΑ και να ισοφαρίσει τη σειρά των πλέι οφ σε 2-2 για να διεκδικήσει την πρόκριση στο Final-4 στη Μόσχα σε 5ο ματς.

Οι «πράσινοι» είχαν σε μεγάλη μέρα τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη που πέτυχε τα πιο κρίσιμα καλάθια της ομάδας του, πρώτος σκόρερ ήταν ο Ματσιούλις με 15 και από κοντά βοήθησαν οι Λάσμε και Γκιστ.

Ακολουθεί ο Ολυμπιακός

Αυτή την ώρα ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ρεάλ στο κατάμεστο ΣΕΦ (21:45, Νovasports2) στην προσπάθεια να ισοφαρίσει και αυτός σε 2-2 τη σειρά και να επιστρέψει στη Μαδρίτη για 5ο ματς.

Στον Ολυμπιακό ο Μπρεντ Πέτγουεϊ δεν προπονήθηκε χθες, καθώς έχει υποστεί τράβηγμα στον προσαγωγό, αλλά θα παίξει κανονικά απόψε. Ο Στράτος Περπέρογλου έβγαλε μέρος της χθεσινής προπόνησης, πλην όμως η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη.

Η προπόνηση διεξήχθη υπό το βλέμμα των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου. Κατά τα άλλα, ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με 20.000 ευρώ πρόστιμο για τις κροτίδες που έπεσαν το βράδυ της Δευτέρας.

Οι Μαδριλένοι δεν αντιμετωπίζουν νέα προβλήματα εν όψει της αποψινής αναμέτρησης. Ο Ντόνταϊ Ντρέιπερ που χτύπησε στο πρώτο παιχνίδι της σειράς θα είναι και πάλι εκτός δωδεκάδας, ενώ κανονικά θα παίξει ο Τζέισι Κάρολ.

By