Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ανδρουλάκης: Ας τα φέρει αυτά τα μέτρα ο ΣΥΡΙΖΑ

«Η δημοκρατική παράταξη ποτέ δεν έπαιξε το παιχνίδι της αποστασίας» τόνισε ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ

venizelos androulakis«Είναι ειλημμένη απόφαση ότι λέμε όχι στην απελευθέρωση των πλειστηριασμών, όχι στις μαζικές απολύσεις, όχι σε οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων και ότι ισχύει η συμφωνία μας για το θέμα του φόρου των ακινήτων. Εμείς πρέπει να στυλώσουμε τα πόδια, να γίνει μια δομική πολιτική σύγκρουση με την τρόικα ώστε τώρα που τελειώσανε οι γερμανικές εκλογές κι έρχονται και οι ευρωεκλογές, να αρχίσει να ανοίγει το θέμα της βιωσιμότητας του χρέους. Να ξεκαθαρίσουν οι εταίροι μας ότι σέβονται τους κόπους του ελληνικού λαού» ξεκαθάρισε, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega o Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Στην ίδια κατεύθυνση, «εάν θεωρεί η τρόικα ότι πρέπει να πάμε σε σκληρότερα μέτρα, ας βρει Βουλευτές από το ΣΥΡΙΖΑ. Ας τα φέρει αυτά τα μέτρα ο ΣΥΡΙΖΑ» υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης, δίνοντας τον τόνο της στάσης του ΠΑΣΟΚ.

Κληθείς να σχολιάσει τη διαγραφή της κ. Τζάκρη, «Θεωρώ ότι όταν χάνεται η συντροφικότητα, πρέπει να μένει η αστική ευγένεια. Δεν θεωρώ σωστές τις προσωπικές επιθέσεις. Δεν μπορεί όμως το πρωί να λέει ότι δεν θα πάει στον ΣΥΡΙΖΑ και το βράδυ να συγκρίνει τον Τσίπρα με τον Ανδρέα Παπανδρέου και να λέει ότι θα εργαστεί για τη δημοκρατική παράταξη που κορμός της είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Η δημοκρατική παράταξη ποτέ δεν έπαιξε το παιχνίδι της αποστασίας» απάντησε ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, ρίχνοντας τα βέλη της κριτικής του προς το ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να δικαιολογήσει την άποψη ότι θα αυξήσει μισθούς και συντάξεις. Το να λες ότι θέλεις να μείνεις στο ευρώ σημαίνει ότι πρέπει να έχεις και πολιτικές που θα το διασφαλίσουν» σχολίασε ο κ. Ανδρουλάκης, καταλήγοντας: «τη στρατηγική των Ζαππείων έχει και κ. Τσίπρας κι είμαι σίγουρος θα κάνει την τούμπα του κ. Σαμαρά στις επόμενες εκλογές».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By