Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Τέλος εποχής στην Eurobank

Ο μέχρι πρότινος διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας, Νίκος Νανόπουλος αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια μετά από 22 συναπτά έτη

Του Νίκου Φιλιππίδη

nanopoulos

Με δάκρυα στα μάτια αποχωρίστηκε τον εργασιακό του χώρο επί 22 συναπτά έτη, ο μέχρι σήμερα διευθύνων σύμβουλος της Eurobank Νίκος Νανόπουλος. Η αποχώρηση του άλλοτε ισχυρού άνδρα της δεύτερης σε μέγεθος τράπεζας της χώρας, πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της ετήσιας γενικής συνέλευσης σε έντονα φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα. Μαζί του αποχώρησαν και οι τρεις αναπληρωτές διευθύνοντες σύμβουλοι, Νίκος Καραμούζης, Βύρων Μπαλής και Μιχάλης Κολακίδης, ενώ πολύ κοντά στην αποχώρηση βρίσκονται τουλάχιστον δύο γενικοί διευθυντές μεταξύ των οποίων και η οικονομικής διευθύντρια Πόλα Χατζησωτηρίου.
Η πρόεδρος του ΤΧΣ, νέου μετόχου της τράπεζας, Αναστασία Σακελλαρίου αφού ευχαρίστησε την παλαιά διοίκηση και καλωσόρισε τη νέα τόνισε ότι η τράπεζα θα παραμείνει διοικητικά ανεξάρτητη με τη στήριξη του Ταμείου και με άμεσο στόχο την επιστροφή στον ιδιωτικό τομέα το συντομότερο δυνατό.
Το νέο διοικητικό συμβούλιο απαρτίζεται από τους: Γ. Δαυιδ, Χρ. Μεγάλου, Μ. Κολακιδη, Γ. Γόντικα, Δημ. Παπαλεξόπουλο, Τ. Αραπογλου, Σπ. Λορετζιάδη, τον κ. Γεωργούτσο (εκπρόσωπος Δημοσίου) και τον Χάουαρτ Πρινς Ραιτ, (εκπρόσωπος ΤΧΣ).
(Visited 1 times, 1 visits today)
By