Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Να διερευνηθούν οι καταγγελίες πως η δολοφονία έγινε παρουσία αστυνομικών ζητά ο Καμμένος

Την άμεση διερεύνηση των καταγγελιών, πως αστυνομικοί της ομάδας Δίας ήταν μπροστά στη δολοφονία του 34χρονου στο Κερατσίνι, αλλά δεν παρενέβησαν ζητά ο Πάνος Καμμένος.

KammenosΟ πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ δήλωσε πως πρέπει να ερευνηθούν άμεσα οι μαρτυρίες αυτοπτών, που αναφέρουν ότι αστυνομικοί της ομάδας Δίας ήταν παρόντες στο σημείο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, αλλά αρνήθηκαν να παρέμβουν παρά τις εκκλήσεις της κοπέλας του, με την εξαίρεση μίας γυναίκας αστυνομικού, η οποία τελικά συνέλαβε το δράστη.

Στις καταγγελίες αυτές προέβη δημοσίως ο τραγικός πατέρας του θύματος. Ο κ.Καμμένος ζήτησε να υπάρξει διερεύνηση του θέματος σε βάθος και επανέλαβε τις αιχμές για ανοχή της κυβέρνησης.

Επανέλαβε επίσης ότι δεν παρότρυνε σε κυριολεκτικό αλλά πολιτικό λιντσάρισμα του Χρήστου Πάχτα, διερωτώμενος «πολιτική δολοφονία εννοούσα;», ενώ επικαλέστηκε παλαιότερη ανακοίνωση της Ν.Δ κατά του ΣΥΡΙΖΑ, που αναφέρει τη λέξη λιντσάρισμα. Υποστήριξε επίσης ότι: «Οι εφημερίδες που παίρνουν τις διαφημίσεις της Ελληνικός Χρυσός ΑΕ σήμερα με λιντσάρανε κανονικά». Είπε επίσης ότι τον κ.Πάχτα τον διέγραψε το ΠΑΣΟΚ και τώρα επανέρχεται ως δήμαρχος και τον υποστηρίζει η Ν.Δ.

By