Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Νεαρός Ινδός μετέτρεψε το παλιό του αυτοκίνητο σε Transformer

Υπάρχουν ευφάνταστοι εφευρέτες και άνθρωποι που πιάνουν τα χέρια τους, υπάρχει και ο Χετάιν Πάτελ. Μόνο που ο τελευταίος είναι κάτι σαν καλλιτέχνης που μπορεί να μετατρέψει ένα παλιό αυτοκίνητο σε Transformer.

Το πρώτο αυτοκίνητο του Πάτελ ήταν ένα Ford Fiesta του 1988, που του έκανε δώρο ο πατέρας του, όταν έκλεισε τα 17. Το αυτοκίνητο ήταν κάτι σαν οικογενειακό κειμήλιο, καθώς πέρασε από γενιά σε γενιά, αλλά στα χέρια του Ινδού δημιουργού έγινε κάτι άλλο. Κάτι -εντελώς- άλλο.

tranformer660

Επηρεασμένος από την αμερικανική ταινία Transformers, ο Χετάιν, σκέφτηκε να μετατρέψει τα σκουριασμένα σίδερα του παλιού του αυτοκινήτου σε σιδερένιο γλυπτό που να φέρνει στο νου, τους ήρωες του έργου.

Αρωγός στην προσπάθειά του ήταν ο πατέρας του, Πράβιν Πάτελ, και ο αδερφός του, Πρίτουμ Πάτελ που είναι μηχανικός και επίσης λάτρης των Transformers.

 

[video_embed][/video_embed]

 

Η συγκεκριμένη δημιουργία είναι η τρίτη κατά σειρά για τον νεαρό Ινδό. Τα προηγούμενα δύο δημιουργήματά του είχαν παρουσιαστεί στη φημισμένη Tate Modern Gallery.

Το βίντεο που ακολουθεί -δείχνει όλη τη διαδικασία της μετατροπής του αυτοκινήτου σε κάτι άλλο- είναι αψευδής μάρτυρας της ευφάνταστης ικανότητας του Χετάιν.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By