Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νεκροί εντοπίστηκαν δύο νέοι στη Μάνη

Σε εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς το πρωί η επιχείρηση ανάσυρσης των σορών από την δύσβατη περιοχή από ομάδα ανδρών της ΕΜΑΚ

peripoliko-astunomia

Δύο άνθρωποι εντοπίστηκαν νεκροί, από άνδρες της 1ης ΕΜΑΚ, λίγο πριν νυχτώσει χθες, σε δύσβατη περιοχή της δυτικής Μάνης κοντά στην Καρδαμύλη.

Η ταυτότητα των δύο ατόμων δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα, αφού λόγω του δύσβατου της περιοχής δεν ήταν δυνατή χθες βράδυ η ανάσυρση των πτωμάτων και άνδρες της αστυνομίας περιφρουρούσαν όλο το βράδυ τον χώρο.

Νωρίς το πρωί της Τετάρτης ξεκίνησε και βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση ανάσυρσης από ομάδα ανδρών της ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, ενώ στο σημείο βρίσκεται και ο ιατροδικαστής από την Κόρινθο, προκειμένου να πραγματοποιήσει νεκροψία και να δώσει σαφείς απαντήσεις, για το αν οφείλεται ο θάνατος των δύο ατόμων σε τροχαίο ή πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Οτι πρόκειται για διπλό φονικό ύστερα μάλιστα από άγριο ξυλοδαρμό είναι και το πρώτο συμπέρασμα της αστυνομίας.

Σημειώνεται ότι, θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως οι νεκροί που βρέθηκαν, είναι δύο νέοι 25 και 26 ετών που είχαν εξαφανιστεί, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας και είχε στηθεί από το μεσημέρι της Τρίτης μεγάλη επιχείρηση έρευνας για τον εντοπισμό τους στην περιοχή.

Πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα για έναν 26χρονο από την Καλαμάτα και έναν 25χρονο φίλο του από τη Σάμο, οι οικογένειες των οποίων έχουν αναφέρει στην Αστυνομία της εξαφάνισή τους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, καθώς όπως φαίνεται οι δύο άντρες δέχτηκαν σφαίρες από άγνωστους, οι οποίοι τους πέταξαν και τους εγκατέλειψαν μέσα στο φαράγγι.

By