Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Νεράντζης: Οι καθαρίστριες και οι σχολικοί φύλακες πρέπει να δικαιωθούν

«Μπορούμε να ζητήσουμε ελαφρύνσεις από την Τρόικα»

nerantzis

Την πεποίθηση ότι πρέπει να δικαιωθούν τόσο οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών όσο και οι σχολικοί φύλακες «με δεδομένο ότι εξακολουθούν και υπάρχουν οι ανάγκες στις θέσεις που καλύπτουν» εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Αναστάσιος Νεράντζης.

Μιλώντας στο STAR και κληθείς να σχολιάσει το μέτρο της επστράτευσης που εφάρμοσε η κυβέρνηση για τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ, ο κ. Νεράντζης χαρακτήρισε το μέτρο «δυσάρεστο», ταυτόχρονα όμως «αναγκαίο» και αναπόφευκτο» όταν, όπως ανέφερε, «δεν τηρούνται οι δικαστικές αποφάσεις». Απαντώντας στο ερώτημα γιατί περνάει το επίμαχο νομοσχέδιο μέσα από τα θερινά τμήματα της Βουλής και όχι από την ολομέλεια, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ τόνισε πως «είναι μέσα στα προαπαιτούμενα και έπρεπε να το ψηφίσουμε άμεσα, για να πάρουμε το 1 δις που είναι η δόση».

Τέλος σχετικά με τις επικείμενες διαπραγματεύσεις με την τρόικα ο κ. Νεράντζης σημείωσε πως η εικόνα της Ελλάδας είναι σαφώς καλύτερη τώρα και άρα, όπως επεσήμανε, «έχουμε τη δυνατότητα να ζητήσουμε ελαφρύνσεις», τονίζοντας ταυτόχρονα πως και «η τρόικα πρέπει να βάλει νερό στο κρασί της».

 

By