Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νετανιάχου: Να απομακρυθνούν οι κάτοικοι στη Γάζα από κάθε σημείο όπου επιχειρεί η Χαμάς

Ο ισραηλινός ηγέτης συνέκρινε εκ νέου τη Χαμάς με το τζιχαντιστικό Ισλαμικό Κράτος, σημειώνοντας πως αποτελούν «δύο κλαδιά από το ίδιο δηλητηριώδες δέντρο»

netaniaxou

 

Να εγκαταλείψουν κάθε χώρο όπου επιχειρούν παλαιστίνιοι αντάρτες προειδοποιεί τους κατοίκους στη Γάζα ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου, μία ημέρα αφότου η ισραηλινή Αεροπορία ισοπέδωσε 13ώροφη πολυκατοικία όπου, σύμφωνα με το Τελ Αβίβ, φιλοξενούνταν κέντρο επιχειρήσεων της Χαμάς, ενώ πρόσθεσε πως η επιχείρηση θα συνεχιστεί μέχρι να επιτευχθούν οι στόχοι της.

«Καλώ τους κατοίκους της Γάζας να απομακρυνθούν αμέσως από κάθε σημείο όπου η Χαμάς εμπλέκεται σε τρομοκρατική δραστηριότητα. Κάθε ένα από αυτά τα σημεία είναι στόχος για εμάς», τόνισε ο κ. Νετανιάχου, λίγη ώρα πριν την έναρξη συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου στο Τελ Αβίβ.

Ο ισραηλινός ηγέτης συνέκρινε εκ νέου τη Χαμάς με το τζιχαντιστικό Ισλαμικό Κράτος, σημειώνοντας πως αποτελούν «δύο κλαδιά από το ίδιο δηλητηριώδες δέντρο».

«Το κράτος του Ισραήλ θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό του πολιτισμένου κόσμου στον πόλεμο εναντίον του βίαιου και ακραίου Ισλάμ», κατέληξε.

By