Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νεϋμάρ: «Περήφανος που είμαι Βραζιλιάνος…».

Ο Νεϊμάρ θέλει να ξεχάσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αυτό το Μουντιάλ και λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη (με δάκρυα στα μάτια την Παρασκευή τόνισε ότι εάν είχε χτυπήσει μερικά εκατοστά πιο δίπλα, μπορεί να έμενε ανάπηρος) αλλά και του τελευταίου παιχνιδιού της Βραζιλίας κόντρα στην Ολλανδία -με τον μικρό μάγο να βρίσκεται στον πάγκο…

Media-Default-images-thumbnail

 

 

Ο Νεϊμάρ έγραψε μήνυμα μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, και ανέφερε πως είναι περήφανος που είναι Βραζιλιάνος, περήφανος για την ομάδα του!

Αναλυτικά, ο άσος της Μπαρτσελόνα έγραψε:

«Η σημερινή μέρα ολοκληρώνει το σκοπό που είχαμε όλον αυτόν τον καιρό, να αγωνιστούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να κάνουμε πραγματικότητα το μεγαλύτερο όνειρό μας! Απλά ήθελα να πω πως είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ και πιο σημαντικό ακόμα, πως ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!

Είχα την τιμή και τη χαρά να περάσω αυτόν τον καιρό με αυτά τα παιδιά που τα έβλεπα άλλοτε από την τηλεόραση, να αγωνίζονται… Σήμερα πραγματικά ήθελα να τελειώσω αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο αγωνιζόμενος… Αλλά όταν αρχίζουμε μαζί τη διαδρομή, την τελειώνουμε και μαζί! Ως σύντροφοι! Μου δίνει απεριόριστη χαρά να πω πως είμαι φίλους με όλους!!!

Πως ο Θεός μας ευλογεί και μας προστατεύει.. Όχι μόνο σήμερα, αλλά πάντοτε!

ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!».

By